FÉVRIER

2021

L M M J V S D
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
Non disponible | G=chaines/msbn/202102/msbn2102.pdfNon disponible
Non disponible | G=chaines/msbn/202102/msbn2102.docNon disponible

Mars

2021

L M M J V S D
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        
Non disponible | G=chaines/msbn/202103/msbn2103.pdfNon disponible
Non disponible | G=chaines/msbn/202103/msbn2103.docNon disponible

Samedi 16 Janvier 2021

 
M&S NL - 16.01.21- prog

02.25

CALL ME BY YOUR NAME

Movie. 2018. Director : Luca Guadagnino
Met : Armie Hammer (Oliver), Timothée Chalamet (Elio Perlman), Michael Stuhlbarg (Mr. Perlman), Amira Casar (Annella Perlman), Esther Garrel (Marzia), Victoire Du Bois (Chiara), Vanda Capriolo, Antonio Rimoldi, Elena Bucci, Marco Sgrosso, André Aciman, Peter Spears
Noord-Italië, 1983. De familie Perlman brengt de zomer in een mondaine villa aan de rustige Rivièra door. Enige zoon Elio is zeventien en ontdekt volop de liefde. Wanneer Elio's vader de Amerikaanse academicus Oliver in huis haalt om hem te helpen met zijn onderzoek naar de Griekse en Romeinse cultuurgeschiedenis, ontstaat er gaandeweg een fysieke vorm van genegenheid tussen Elio en Oliver. Elio's wereldbeeld gaat aan het wankelen en hij beseft dat de liefde een vat vol geheimen is.

04.35

A SUMMER TO REMEMBER

Movie. 2019. Director : Martin Wood
Met : Catherine Bell (Jessica Martin), Cameron Mathison (Will), Paul O'Brien (Trevor Copeland)
Spoedarts Jessica houdt van haar job, maar de lange werkuren worden haar stilaan te veel. Ze beslist om met haar dochter op vakantie te gaan naar Fiji, waar ze al snel Will ontmoet, mede-eigenaar van het resort. Ze leert echter ook Trevor kennen, die ook dokter is. Trevor blijkt een echte workaholic, terwijl Will eerder rust uitstraalt.

06.00

CHARMING

Movie. 2019. Director : Ross Venokur
Prins Charming werd als kind betoverd en vraagt elke vrouw die hij ontmoet ten huwelijk. Met zijn onweerstaanbare uitstraling heeft hij al talloze harten gebroken. Zijn vader heeft er genoeg van en stelt de jonge prins voor een ultimatum: als hij voor zijn 21e verjaardag zijn ware liefde niet heeft gevonden, verliest hij zijn recht op de troon. De harteloze Lenore heeft geen last van zijn betovering en is enkel geïnteresseerd in zijn fortuin.

07.25

BEATS

Movie. 2020. Director : Brian Welsh
Met : Kimber Closson (Pool Hall Player), Martin Donaghy (Colin), Brian Ferguson (Robert), Ryan Fletcher (PC Billy Moncrief), Laura Fraser (Alison), Rachel Jackson (Wendy), Lorn Macdonald (Spanner), Kevin Mains (Les), Ross Mann (D-Man)
Schotland, 1994. Hoewel ze erg van elkaar verschillen, zijn Johnno en Spanner al jarenlang de beste vrienden op school. Nu ze bijna ingehaald worden door de volwassenheid, dreigen hun wegen te scheiden. Ze besluiten nog één keer samen de bloemetjes buiten te zetten en trekken naar een illegale rave. Terwijl de vrienden aan het trippen gaan op een stevige portie house en techno, loeren de ordediensten om de hoek...

09.05

PLUK VAN DE PETTEFLET

Movie. 2005. Director : Ben Sombogaart
Met : Chris Bolczek (Portier), Erica Terpstra (Burgermeester), Hanneke Riemer (Mevrouw Helderder), Jack Wouterse (Vader Stamper), Janieck van de Polder (Pluk), Stefan de Walle (Dokter), Suzanne Zuiderwijk (Aagje), Willem Smit (Stampertje)
De achtjarige Pluk is op zoek naar een nieuwe plek om te wonen. Wanneer hij bij de Petteflet terechtkomt, krijgt hij helaas te horen dat er geen kamer meer beschikbaar is. Maar toevallig hoort Pluk van Dollie de duif dat het torenkamertje onbewoond is. Pluk aarzelt niet en neemt zijn intrek in het kamertje. Hij maakt kennis met de bewoners van de Petteflet en de dieren van de aanpalende Torteltuin.

10.40

THE DOMESTICS

Movie. 2019. Director : Mike P. Nelson
Met : Kate Bosworth (Nina West), Tyler Hoechlin (Mark West), Sonoya Mizuno (Betsy), Lance Reddick (Nathan Wood), David Dastmalchian (Willy Cunningham), Dana Gourrier (Wanda), Laura Cayouette (Connie), Lance E. Nichols (Winston), Jeff Chase (Bill The Big), Brad Leland (Pit Boss), Dave Davis (Flame Gambler), David Jensen (Old Man), Thomas Francis Murphy (Plowboy Jim), Mike P. Nelson (Horned Gambler), Jim Gleason (Dale), Dane Rhodes (Nailface), Jacinte Blankenship (Theresa Wood), Eddie Matthews (Plowboy Passenger), Mary Alice Risener (Young Pin Up Girl), Nina Leon (Catalina)
In de weken die volgen op een werkelijk apocalyptische gebeurtenis, moet een getrouwd koppel het platteland doorkruisen, maar die tocht is levensgevaarlijk. Ze gaan op zoek naar een veilig onderkomen en om te overleven moeten ze kost wat kost samenwerken terwijl ze tot het uiterste worden gedreven.

12.15

A PICTURE PERFECT WEDDING

Movie. 2021. Director : Jason James
Met : Emily Tennant, Tyler Johnston
Huwelijksfotografe Lindsey krijgt een kans uit de duizend wanneer Josh, zoon van een bekende figuur uit New York, haar vraagt om de fotografe te zijn op het huwelijk van zijn zus. Josh en Lindsey hebben duidelijk chemie en krijgen gevoelens voor elkaar, maar wanneer de grote dag voorbij is, komen ze voor een moeilijke keuze te staan. Gaan ze terug naar hun eigen levens, of volgen ze hun hart?

13.50

LOOK AWAY

Movie. 2019. Director : Assaf Bernstein
Met : India Eisley (Maria / Airam), Jason Isaacs (Dan), Mira Sorvino (Amy), Penelope Mitchell (Lily), Harrison Gilbertson (Sean), John C. MacDonald (Mark), Kristen Harris (Naomi), Kiera Johnson (Ginny - Woman At Clinic), Michal Bernstein (Claudia), Glenn Odero (Waiter), Burt Lancon Lancon (Skating Coach), Ernie Pitts (Gabriel), Adam Hurtig (English Teacher)
Maria is een eenzaam, teruggetrokken tienermeisje dat geen steun krijgt van haar ouders en op school wordt gepest. Ze vindt steun bij Airam, haar gemene tweelingzus die ze vindt in haar eigen spiegelbeeld. Wanneer ze besluit van plaats te wisselen met Airam, komen onderdrukte gevoelens naar boven en heeft dit gruwelijke gevolgen.

15.35

DAYS OF CANNIBALISM

Movie. 2021. Director : Teboho Edkins
Een experimenteel werk waarin de grenzen tussen fictie en documentaire worden opgezocht. Over de relatie tussen Afrika en China, vroeger en nu, de machtsverhoudingen en wie slachtoffer is van die macht.

17.00

CALL ME BY YOUR NAME

Movie. 2018. Director : Luca Guadagnino
Met : Armie Hammer (Oliver), Timothée Chalamet (Elio Perlman), Michael Stuhlbarg (Mr. Perlman), Amira Casar (Annella Perlman), Esther Garrel (Marzia), Victoire Du Bois (Chiara), Vanda Capriolo, Antonio Rimoldi, Elena Bucci, Marco Sgrosso, André Aciman, Peter Spears
Noord-Italië, 1983. De familie Perlman brengt de zomer in een mondaine villa aan de rustige Rivièra door. Enige zoon Elio is zeventien en ontdekt volop de liefde. Wanneer Elio's vader de Amerikaanse academicus Oliver in huis haalt om hem te helpen met zijn onderzoek naar de Griekse en Romeinse cultuurgeschiedenis, ontstaat er gaandeweg een fysieke vorm van genegenheid tussen Elio en Oliver. Elio's wereldbeeld gaat aan het wankelen en hij beseft dat de liefde een vat vol geheimen is.

19.10

A DISCOVERY OF WITCHES

A DISCOVERY OF WITCHES S2 - AFL. 1/10
2020. Director : Alice Troughton
Met : Matthew Goode (Matthew Clairmont), Teresa Palmer (Diana Bishop), Alex Kingston (Sarah Bishop), Valarie Pettiford (Emily Mather), Owen Teale (Peter Knox)

20.00

FOR LIFE

TIME TO MOVE FORWARD
2021. Director : Russell Lee Fine
Met : Nicholas Pinnock (Aaron Wallace), Indira Varma (Safiya Masry), Joy Bryant (Marie Wallace), Mary Stuart Masterson (Anya Harrison), Boris McGiver (DA Maskins), Glenn Fleshler (Frank Foster), Dorian Missick (Jamal Bishop), Tyla Harris (Jasmine Wallace), Timothy Busfield (Henry Roswell)
Als vriendendienst naar Jamal toe, verdedigt Aaron een man in een zaak over gesaboteerde goederen. De spanning loopt hoog op bij de voorbereidingen naar het Thanksgiving-etentje bij de familie Wallace.

20.50

THE SUN IS ALSO A STAR

Movie. 2020. Director : Ry Russo-Young
Met : Yara Shahidi (Natasha Kingsley), Charles Melton (Daniel Bae), John Leguizamo, Anais Lee (Young Natasha), Gbenga Akinnagbe (Samuel Kingsley), Miriam A. Hyman, Jordan Williams, Jake Choi (Charlie Bae), Keong Sim, Cathy Shim (Min Soo Bae), Shamika Cotton, Camrus Johnson (Omar), Hill Harper, Harry Chambarry, Mark Fichera, Tash Neal, Faith Logan (Commuter)
New York. Daniel is een ingeweken Koreaan die op het punt staat zich aan de prestigieuze Yale-universiteit in te schrijven. Op een dag redt hij het leven van de Jamaicaanse Natasha. Hij belooft haar dat ze binnen een dag op hem verliefd zal worden. Er is ook haast bij, want Natasha heeft nog maar één dag in Amerika te gaan voor ze het land wordt uitgezet. Is deze prille, noodlottige liefde bestand tegen de tikkende klok?

22.30

LES GARDIENNES

Movie. 2018. Director : Xavier Beauvois
Met : Nathalie Baye, Laura Smet, Iris Bry, Olivier Rabourdin, Cyril Descours, Gilbert Bonneau, Nicolas Giraud, Mathilde Viseux
1916. Het Franse platteland. Terwijl de mannen van de Paridier-boerderij aan het oorlogsfront vechten voor het vaderland, nemen de achtergebleven vrouwen het zware werk op de boerderij op zich. De onvermoeibare moeder Hortense huurt het jonge hulpje Francine in om de boerderij te kunnen bestieren. Alles gaat goed tot Francine verliefd wordt op George, de jongste zoon van Hortense. Al snel laaien de emoties hoog op ...

00.45

LOVE IN FULL SWING

Movie. 2021. Director : Heather Hawthorn Doyle
Met : Sarah Smyth, Andrew Dunbar
Becks is een ambitieuze columniste die haar beste vriend Casey wil helpen om zijn eerste liefde terug te vinden. Samen reizen ze naar Caseys thuisstad, maar onderweg groeien ze dichter naar elkaar toe en krijgen ze andere gevoelens dan vriendschap. Becks staat voor een dilemma: blijft ze Casey helpen, of volgt ze haar hart?