FÉVRIER

2021

L M M J V S D
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
Non disponible | G=chaines/msbn/202102/msbn2102.pdfNon disponible
Non disponible | G=chaines/msbn/202102/msbn2102.docNon disponible

Mars

2021

L M M J V S D
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        
Non disponible | G=chaines/msbn/202103/msbn2103.pdfNon disponible
Non disponible | G=chaines/msbn/202103/msbn2103.docNon disponible

Samedi 9 Janvier 2021

 
M&S NL - 09.01.21- prog

02.50

L'ETRANGER

Movie. 2018. Director : Kenneth Michiels
Een voetbalseizoen lang volgt deze documentaire coach Moussa en het BX Brusselsteam van 12- en 13-jarigen, zowel op het veld als erbuiten. In zijn thuisland Senegal had Moussa een hechte band opgebouwd met zijn pupillen. Maar deze voornamelijk allochtone jongeren uit de 'arme sikkel' van Brussel zijn wat moeilijker te motiveren. Onderlinge cultuurverschillen en teleurstellende resultaten voeren de spanning hoog op.

03.50

DIEGO MARADONA

Movie. 2020. Director : Asif Kapadia
Diego Armando Maradona is een van de grootste voetballers die de wereld ooit heeft gekend. De Argentijn speelde in de jaren 1980 voor voetbalclub SSC Napoli en won de wereldbeker met de nationale ploeg van Argentinië. Deze uit meer dan 500 uur onuitgegeven beeldmateriaal samengestelde documentaire geeft een ongeziene inkijk in het dramatische levensverhaal van de legendarische voetballer.

06.00

CATS: OP ZOEK NAAR KATTOPIA

Movie. 2019. Director : Gary Wang
Blanket is een kat die met zijn zoon in een appartement woont. Wanneer Cape, zijn zoon, de eentonigheid van de flat beu is, besluit hij om erop uit te trekken. Hij heeft gehoord van het kattenparadijs en is vastbesloten om het te vinden. Blanket moet zijn zoon zoeken, maar daarvoor zal hij eerst zijn eigen angst voor de buitenwereld moeten overwinnen.

07.30

A ROMANCE WEDDING

Movie. 2021. Director : Danny J. Boyle
Met : Morgan Kohan, Drew Nelson, Carey Feehan, Cory Hawkes
Jack wil er alles aan doen zodat zijn zus de perfecte huwelijksdag krijgt. Dat betekent echter dat hij heel wat hindernissen moet zien te overwinnen. Niet alleen daagt zijn woedende ex-vriendin op, hij komt ook opnieuw oog in oog te staan met zijn grote liefde Dina. Misschien leidt deze dag wel tot een gelukkig einde voor Jack zelf.

09.00

PIPPA

Movie. 2017. Director : Mark Punt
Met : Nathalie Meskens (Pippa), Tom Van Dyck (Glenn), Ella Leyers (Louba), Peter Van den Begin, Manou Kersting, Sven De Ridder, Wim Opbrouck, Bart De Pauw, Viviane de Muynck, Frank Aendenboom
Pippa is haar man Glenn na vijf jaar huwelijk kotsbeu. Ze snapt niet wat ze ooit in hem gezien heeft en kondigt aan dat ze wil scheiden. De rijke Glenn laat dat niet zomaar over zijn kant gaan en besluit het zijn eega knap lastig te maken. Pippa gaat uit van het principe dat wie ruzie wil, het ook kan krijgen. Het duurt dan ook niet lang voor de spanningen hoog oplopen: de beide echtelieden voeren een regelrechte oorlog en gaan geen middel uit de weg gaan om elkaar de duvel aan te doen.

10.20

PORTRAIT DE LA JEUNE FILLE EN FEU

Movie. 2020. Director : Céline Sciamma
Met : Valeria Golino (La Comtesse), Adèle Haenel (Héloïse), Noémie Merlant (Marianne), Luàna Bajrami (Sophie), Cécile Morel (Woman near fire)
Bretagne, 18de eeuw. De Parijse kunstenares Marianne wordt door een gravin aangezocht om het huwelijksportret van haar dochter Héloïse te schilderen. Dochterlief Héloïse wordt echter tegen haar wil uitgehuwelijkt en weigert koppig te poseren voor een portret. Marianne ziet zich verplicht Héloïse overdag als gezelschapsdame te bespioneren om dan 's nachts stiekem haar gezicht te schilderen. Gaandeweg ontstaat er echter een innige band tussen de schilderes en de geportretteerde.

12.20

MADE FOR YOU WITH LOVE

Movie. 2020. Director : Lucie Guest
Met : Edy Ganem (Amanda Hughes), Brendon Zub (James), Matreya Scarrwener (Allie Johnson), Clayton Chitty (Keith), Adil Zaidi (Sean Anderson), Georgia Bradner (Theresa), Emma Pedersen (Jenny), Rachel Hayward (Katie's Mom), Maddie Phillips (Katie), Karen Holness (Rene)
Amanda houdt zich als zelfstandige bezig met een tweede leven geven aan gebruikte trouwjurken, zodat mensen met een beperkt budget toch in een prachtige jurk kunnen trouwen. Wanneer ze de man van haar dromen ontmoet, komt ze tot de ontdekking dat ze zelf bang is om haar hart zomaar aan iemand anders te geven.

13.45

DEMONIC

Movie. 2016. Director : Will Canon
Met : Maria Bello (Dr. Elizabeth Klein), Frank Grillo (Det. Mark Lewis), Cody Horn (Michelle), Dustin Milligan (John), Megan Park (Jules), Scott Mechlowicz (Bryan), Aaron Yoo (Donnie), Alex Goode (Sam), Ashton Leigh (Sara Mathews), Terrence Rosemore (Jenkins), Jesse Steccato (Peter), Meyer DeLeeuw (Henry), Griff Furst (Reeves), Tyson Sullivan (Luke Elton), Christopher Berry (EMT #2), Dave Randolph-Mayhem Davis (Tech 1), Indigo (EMT #3), Thomas Francis Murphy (Aberknacky), Nick Killebrew (Dark Figure), Billy Slaughter (EMT Wayne), Michael Trigg (Police Officer), Jesse Yarborough (EMT #4), Jon Arthur (Police Officer Best), Gustavo I. Ortiz (Deputy Sheriff (Baldridge)), Kara Bowman (EMT #1), Darryl Harvey (Deputy Sheriff), Michael Patrick Rogers (Dark Figure), Katherine Jeanie Russell (Convenience Store Locals), Joseph Randy Causin (Convenience Store Local)
Nadat vijf studenten in een vervallen huis op mysterieuze wijze om het leven gekomen zijn, ondervragen de rechercheur Mark Lewis en de psychologe Elizabeth Klein een van de weinige overlevenden. Hij is meteen ook de hoofdverdachte, maar blijft bij hoog en bij laag beweren dat de sterfgevallen te maken hebben met het huis zelf. Zijn vrienden wilden in het verlaten pand immers paranormale fenomenen onderzoeken ...

15.05

MATTHIAS & MAXIME

Movie. 2020. Director : Xavier Dolan
Met : Gabriel D'Almeida Freitas (Matthias), Xavier Dolan (Maxime), Pier-Luc Funk (Rivette), Samuel Gauthier (Frank), Antoine Pilon (Brass), Adib Alkhalidey (Shariff), Anne Dorval (Manon), Micheline Bernard (Francine), Marilyn Castonguay (Sarah), Catherine Brunet (Lisa)
De twee jeugdvrienden Matthias en Maxime kussen elkaar voor het kortfilmproject van een gemeenschappelijke vriendin. Na de kus lijkt niets nog wat het ooit is geweest. Matthias en Maxime beginnen te twijfelen aan hun geaardheid en aan hun gevoelens voor elkaar. Hun turbulente gevoelsleven heeft ook een uitwerking op de vriendengroep waartoe ze behoren.

17.05

DIEGO MARADONA

Movie. 2020. Director : Asif Kapadia
Diego Armando Maradona is een van de grootste voetballers die de wereld ooit heeft gekend. De Argentijn speelde in de jaren 1980 voor voetbalclub SSC Napoli en won de wereldbeker met de nationale ploeg van Argentinië. Deze uit meer dan 500 uur onuitgegeven beeldmateriaal samengestelde documentaire geeft een ongeziene inkijk in het dramatische levensverhaal van de legendarische voetballer.

19.10

RECKONING

RECKONING S1 - AFL. 10/10
2021. Director : Shawn Seet
Met : Aden Young (Mike), Sam Trammell (Leo), Simone Kessell, Laura Gordon, Gloria Garayua, Mitzi Ruhlmann, Milly Alcock, Ed Oxenbould, Finn Little, Anthony Phelan, Diana Glenn, Paula Arundell (Sheriff Waller), Sean Barker (Edgar Harris), Nic English (Brad), Di Smith (Dotty)
Mike probeert nog steeds het mysterie van de River Killer te ontrafelen en is ervan overtuigd dat de bekentenissen van John fout zijn. Omdat hij gelooft dat hij op die manier het raadsel kan oplossen, probeert hij hallucinogene drugs. Candace is zwanger van Leo en blijft hem verdenken van de moorden. Paige beseft dat Mike liegt en nog steeds geobsedeerd is door het onderzoek.

20.00

FOR LIFE

COLLARS FOR DOLLARS
2021. Director : Russell Lee Fine
Met : Nicholas Pinnock (Aaron Wallace), Indira Varma (Safiya Masry), Joy Bryant (Marie Wallace), Mary Stuart Masterson (Anya Harrison), Boris McGiver (DA Maskins), Glenn Fleshler (Frank Foster), Dorian Missick (Jamal Bishop), Tyla Harris (Jasmine Wallace), Timothy Busfield (Henry Roswell)
Aaron en Roswell besluiten om een jonge vrouw te helpen die riskeert gedeporteerd te worden omwille van lichte beschuldigingen. Ze ontdekken dat deze zaak de sleutel kan zijn tot een heel patroon van corruptie binnen de politie. Jasmine brengt steeds meer tijd door met Ronnie.

20.45

THE PRODIGY

Movie. 2020. Director : Nicholas McCarthy
Met : Taylor Schilling (Sarah), Jackson Robert Scott (Miles), Peter Mooney (John), Colm Feore (Arthur Jacobson), Brittany Allen (Margaret St. James), Olunike Adeliyi (Rebecca), Elisa Moolecherry, Paula Boudreau, Paul Fauteux, David Kohlsmith, Ava Augustin, Ashley Blackwell, Mark Sparks, Martha Girvin, Byron Abalos, Michael Dyson, Olivia Croft
Miles is een wonderkind. Zijn intelligentie en opmerkingsvermogen zijn ongeëvenaard. Naarmate hij ouder wordt, begint hij evenwel afwijkend gedrag te vertonen. Het gezin maakt zich zorgen en de dokters staan machteloos. Langzaam maar zeker dringt het besef door dat Miles bezeten is door een duistere macht. In al haar radeloosheid ziet Miles' moeder zich tot een verschrikkelijke keuze gedwongen.

22.20

DE DIRIGENT

Movie. 2019. Director : Maria Peters
Met : Benjamin Wainwright (Frank Thomsen), Christanne de Bruijn (Antonia), Richard Sammel (Muck)
Antonia Brico wordt in 1902 als Wilhelmina Wolthius in Rotterdam geboren, maar verhuist in 1908 met haar adoptieouders naar Californië. Als ze op haar 24ste de wens uitspreekt om dirigente te worden, wordt ze op hoongelach onthaald. De dirigentenwereld geldt in die tijd immers als een voor vrouwen ondoordringbaar mannenbastion. Antonia zet echter koppig door en vertrekt naar het conservatorium in Berlijn. Jaren later dirigeert ze als eerste vrouw ooit het Filharmonisch Orkest van New York.

00.40

BIG KILL

Movie. 2019. Director : Scott Martin
Met : Christoph Sanders (Jim Andrews), Jason Patric (The Preacher), Lou Diamond Phillips (Johnny Kane), Scott Martin (Jake Logan), Elizabeth McLaughlin (Josie Strong)
Jim is een boekhouder die na de dood van zijn vrouw naar Big Kill, een klein stadje, gaat om zijn broer bij te staan in zijn zaak. Hij ontmoet er Jake en Travis, twee ongewone schurken die uit handen van de autoriteiten trachten te blijven. Wanneer ook een krankzinnige predikant zich bij hen voegt, zal het stadje nooit meer zijn zoals het was.