JUILLET

2021

L M M J V S D
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  
Non disponible | G=chaines/msbn/202107/msbn2107.pdfNon disponible
Non disponible | G=chaines/msbn/202107/msbn2107.docNon disponible

AOÛT

2021

L M M J V S D
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          
Non disponible | G=chaines/msbn/202108/msbn2108.pdfNon disponible
Non disponible | G=chaines/msbn/202108/msbn2108.docNon disponible

Lundi 23 Novembre 2020

 
M&S NL - 23.11.20- prog

01.10

MONOS

Movie. 2019. Pays-Bas. Director : Alejandro Landes
Met : Sofia Buenaventura, Julián Giraldo, Karen Quintero, Laura Castrillón, Deiby Rueda, Paul Cubides, Sneider Castro, Moises Arias, Julianne Nicholson, Wilson Salazar
Acht rebellerende tieners met een codenaam vormen een paramilitaire groep op een afgelegen heuvel aan de rand van de jungle. Ze hebben geen ouders, kennen geen grenzen en geven zich over aan een hedonistische levenswijze. Ze krijgen de opdracht om zich over een geleende melkkoe en een ontvoerde vrouw uit de VS te ontfermen. Wanneer de koe per ongeluk om het leven komt, worden de tieners gedwongen om nog dieper de jungle in te trekken, met alle gevolgen van dien.

02.55

DIEGO MARADONA

Movie. 2019. Pays-Bas. Director : Asif Kapadia
Diego Armando Maradona is een van de grootste voetballers die de wereld ooit heeft gekend. De Argentijn speelde in de jaren 1980 voor voetbalclub SSC Napoli en won de wereldbeker met de nationale ploeg van Argentinië. Deze uit meer dan 500 uur onuitgegeven beeldmateriaal samengestelde documentaire geeft een ongeziene inkijk in het dramatische levensverhaal van de legendarische voetballer.

05.00

CHANSON DOUCE

Movie. 2019. Pays-Bas. Director : Lucie Borleteau
Met : Karin Viard, Leïla Bekhtir, Antoine Reinartz, Assya Da Silva, Noëlle Renaude
Myriam en haar man hebben twee kinderen en besluiten om een oppas in te schakelen. Tussen alle mensen die zich komen aanbieden, springt Louise er op elk vlak bovenuit. Het duurt dan ook niet lang voordat ze een intrinsiek deel van het gezin uitmaakt, want ook de kinderen zijn dol op haar. Maar dan gebeurt iets totaal onverwachts...

06.40

HORS NORMES

Movie. 2019. Pays-Bas. Director : Eric Toledano
Met : Vincent Cassel (Bruno Haroche), Reda Kateb (Malik), Hélène Vincent (Hélène), Bryan Mialoundama (Dylan), Alban Ivanov (Menahem), Benjamin Lesieur (Joseph), Marco Locatelli (Valentin), Catherine Mouchet (Docteur Ronssin), Frédéric Pierrot (Inspecteur IGAS), Suliane Brahim (Inspectrice IGAS)
Bruno en Malik worden niet alleen door hun vriendschap met elkaar verbonden, maar ook door hun werk. Al 20 jaar leiden ze elk een non-profitorganisatie die de zorg op zich neemt voor mensen met autisme die niet welkom zijn in andere instellingen. Helaas zijn er besparingen op til binnen de zorgsector, en Bruno en Malik vrezen voor het ergste. Wat hen op de been houdt, zijn hun eigen engagement en de warmte en hartelijkheid die ze iedere dag opnieuw van de autisten krijgen.

08.30

THE WIZARD OF LIES

Movie. 2017. Pays-Bas. Director : Barry Levinson
Met : Robert De Niro, Michelle Pfeiffer, Alessandro Nivola, Nathan Darrow, Kristen Connolly, Lily Rabe, Hank Azaria, Diana B. Henriques, Katherine Narducci, Steve Coulter
Gebaseerd op het waargebeurde verhaal van Bernie Madoff. Als succesvolle belegger, won hij het vertrouwen van rijke zakenmensen, die hem de volledige controle over hun investeringen gaven. Hij boekte gigantische winst, wat zijn reputatie in de financiële wereld alleen maar ten goede kwam. Er is echter ook een heel duistere kant van het verhaal: Madoff is een oplichter. Jarenlang verduisterde hij miljarden. Niemand in zijn bedrijf wist van zijn frauduleuze praktijken, zelfs zijn eigen zonen niet.

10.45

WAKE UP

Movie. 2018. Pays-Bas. Director : Aleksandr Chernyaev
Met : Jonathan Rhys Meyers, William Forsythe, Francesca Eastwood, James Austin Kerr, Malik Yoba
Een man ontwaakt in het ziekenhuis na een zwaar ongeluk met zijn wagen. Hij herinnert zich niet meer wie hij is en hoe hij daar terecht is gekomen. De verpleegster van dienst , Diana, geeft hem de naam John Doe. Wanneer de politie hem wil arresteren voor een reeks gewelddadige moorden, helpt Diana hem te ontsnappen en zijn onschuld te bewijzen. Dit blijkt moeilijker dan verwacht.

12.20

MAX 2: WHITE HOUSE HERO

Movie. 2017. Pays-Bas. Director : Brian Levant
Met : Zane Austin (TJ Bennett), Francesca Capaldi (Alex Bragov), Lochlyn Munro (President Bennett), Andrew Kavadas (President Bragov), Reese Alexander (Agent Harring), Carrie Genzel (First Lady Maureen Bennett), Bradley Stryker (Chief Coop), Bruce Blain (Chef Dimitri), Kathryn Kirkpatrick (Olga), Curtis Lum (Agent Nelson)
Max wordt aangesteld om voor het Witte Huis te gaan werken terwijl Charlie, de hond van de geheime dienst, op ouderschapsverlof is. Max ontmoet TJ, een twaalfjarige jongen en de zoon van de president. Door de rol van zijn vader heeft TJ het moeilijk om een gewoon kind te zijn. Tijdens een bezoek van de president van Rusland en zijn dochter Alexandra, raken Alexandra en TJ in de problemen. Gelukkig is Max er om hen te redden!

13.45

SIN CITY: A DAME TO KILL FOR

Movie. 2014. Pays-Bas. Director : Robert Rodriguez
Met : Josh Brolin, Mickey Rourke, Joseph Gordon-Levitt, Eva Green, Jessica Alba, Rosario Dawson, Jaime King, Jamie Chung, Bruce Willis, Ray Liotta, Juno Temple, Jeremy Piven, Dennis Haysbert, Christopher Meloni, Powers Boothe, Stacy Keach Jr., Christopher Lloyd, Marton Csokas, Jude Ciccolella, Julia Garner, Lady Gaga, Alexa PenaVega, Patricia Vonne, Bart Fletcher, Alejandro Rose-Garcia, Samuel Davis, Mike Davis, Kimberly Cox, Alcides Dias, Vincent Fuentes, Billy Blair, Rob Franco, Daylon Walton, Eloise DeJoria, Bob Schreck, Sylvia Froman, Lawrence Varnado, Jimmy Gonzales, Tommy Townsend, Robert Lott, Gregory R. Kelly, Patrick Sane, Greg Ingram, Will Beinbrink, Dimitrius Pulido, John Wirt, Emmy Robbin, Luis Albert Acevedo Jr., Christian Bowman, Johnny Reno
Tijdens een zwoele nacht in Basin City wordt Dwight benaderd door zijn beeldschone ex-vrouw Ava, die hem jaren geleden liet zitten voor een rijkere man. Ava beweert dat ze wordt mishandeld door haar echtgenoot Damien Lord, die haar bovendien laat schaduwen door de meedogenloze chauffeur Manute. Dwight is bereid om haar te helpen, maar beseft te laat dat zelfs Ava voor geen haar te vertrouwen is.

15.20

DALLAS BUYERS CLUB

Movie. 2013. Pays-Bas. Director : Jean-Marc Vallée
Met : Matthew McConaughey (Ron Woodruff), Jared Leto (Rayon), Jennifer Garner (Dr. Eve Sacks), Dallas Roberts (David Wayne), Steve Zahn (Tucker), Griffin Dunne (Dr. Vass), Denis O'Hare (Dr. Sevard), Kevin Rankin (T.J.), Michael O'Neill (Richard Barkley), Donna DuPlantier (Nurse Frazin), Deneen D. Tyler (Denise), J.D. Evermore (Clint), Ian Casselberry (Orderly), Noelle Wilcox (Kelly), Bradford Cox (Sunny), Rick Espaillat (Michael), Lawrence Turner (Foreman), Lucius Falick (Freddie), James Dumont (Rayon's Father), Jane McNeill (Francine Suskind), Don Brady (Tucker's Father), Sean Boyd (Border Agent), Tony Bentley (Judge), Rachel Wulff (News Anchor), Neeona Neal (Stripper), Scott Takeda (Mr. Yamata), Joji Yoshida (Dr. Hiroshi), Carl Palmer (FDA Customs Agent), Martin Covert (Ian), Douglas M. Griffin (Rog), David Lichtenstein (Cop), Craig Borten (Quicksilver Cowboy)
Dallas, midden jaren tachtig. Wanneer de Texaan Ron Woodroof te horen krijgt dat hij hiv-positief is, gaat hij wanhopig op zoek naar alternatieve geneesmiddelen. In Mexico botst hij op illegale medicijnen die hij met de hulp van de travestiet Rayon over de grens smokkelt. In Dallas richten ze een organisatie op die de medicatie voor alle aidspatiënten toegankelijk wil maken. Al snel tonen de overheid en de farma-industrie interesse in de lucratieve handel van beide mannen.

17.15

MONOS

Movie. 2019. Pays-Bas. Director : Alejandro Landes
Met : Sofia Buenaventura, Julián Giraldo, Karen Quintero, Laura Castrillón, Deiby Rueda, Paul Cubides, Sneider Castro, Moises Arias, Julianne Nicholson, Wilson Salazar
Acht rebellerende tieners met een codenaam vormen een paramilitaire groep op een afgelegen heuvel aan de rand van de jungle. Ze hebben geen ouders, kennen geen grenzen en geven zich over aan een hedonistische levenswijze. Ze krijgen de opdracht om zich over een geleende melkkoe en een ontvoerde vrouw uit de VS te ontfermen. Wanneer de koe per ongeluk om het leven komt, worden de tieners gedwongen om nog dieper de jungle in te trekken, met alle gevolgen van dien.

19.00

FARGO

FARGO S4 - AFL. 9/11
2020. Pays-Bas

19.55

SWIMMING UPSTREAM

Movie. 2003. Pays-Bas. Director : Russell Mulcahy
Met : Geoffrey Rush (Harold Fingleton), Judy Davis (Dora Fingleton), Jesse Spencer (Tony Fingleton), Tim Draxl (John Fingleton), David Hoflin (Harold Fingleton Jr), Craig Horner (Ronald Fingleton), Brittany Byrnes (Diane Fingleton), Deborah Kennedy (Billie), Mark Hembrow (Tommy), Mitchell Dellevergin (Young Tony), Thomas Davidson (Young John), Kain O'Keefe (Young Harold Jr.), Robert Quinn (Young Ronald), Keeara Byrnes (Young Diane)
Anthony woont in de jaren vijftig met zijn familie in Brisbane. Zijn vader is verslaafd aan drank en terroriseert het gezin: hij speelt zijn kinderen tegen elkaar uit om hen tot topprestaties te dwingen. Hoewel Anthony's vader niets in de jongen ziet en hem links laat liggen, besluit de fervente zwemmer alles op alles te zetten en droomt hij ervan om Australisch kampioen te worden. Voor Anthony is dit de enige mogelijkheid om aan de wurggreep van het gezin te ontsnappen.

21.35

UNDERGROUND

THE LORD'S DAY
2016. Pays-Bas. Director : Anthony Hemingway
Met : Aldis Hodge (Noah), Jurnee Smollett-Bell (Rosalee), Christopher Meloni (August), Alano Miller (Cato), Jessica De Gouw (Elizabeth), Amirah Vann (Ernestine), Marc Blucas (John Hawkes), Adina Porter (Pearly Mae), Mykelti Williamson (Moses), Johnny Ray Gill (Sam), Chris Chalk (William Still), Reed Diamond (Tom Macon), Theodus Crane (Zeke), Renwick Scott (Henry), Jussie Smollett (Josey)
Het plan is dat volgende zaterdag de ontsnappingspoging wordt ingezet. Seraphina wordt verkocht aan een andere plantage. Rosalee wordt door Sam ingeschakeld om het officiële zegel van de plantage te stelen. Tijdens een feestje van de gouverneur wordt John aangevallen door een weggelopen slaaf die denkt dat de advocaat zijn vrouw aan een slavenhandelaar heeft verkocht.

22.25

SO LONG, MY SON

Movie. 2019. Pays-Bas. Director : Wang Xiaoshuai
Met : Jing-chun Wang (Liu Yaojun), Mei Yong (Wang Liyun), Qi Xi (Shen Moli), Jiang Du (Shen Hao), Liya Ai (Li Haiyan)
Deze film vertelt het verhaal van Shen Yingming en Lui Yaojun. Oorspronkelijk waren ze jeugdvrienden, maar in de jaren tachtig zijn ze uit elkaar gegroeid. Beiden worden gevolgd doorheen hun leven. Door de vele sociale veranderingen die ze ervaren hebben, is hun leven geëvolueerd tot iets wat ze maar moeilijk kunnen begrijpen.