JUIN

2021

L M M J V S D
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30        
Non disponible | G=chaines/msbn/202106/msbn2106.pdfNon disponible
Non disponible | G=chaines/msbn/202106/msbn2106.docNon disponible

JUILLET

2021

L M M J V S D
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  
Non disponible | G=chaines/msbn/202107/msbn2107.pdfNon disponible
Non disponible | G=chaines/msbn/202107/msbn2107.docNon disponible

Samedi 21 Novembre 2020

 
M&S NL - 21.11.20- prog

02.15

THE KILL TEAM

Movie. 2019. Pays-Bas. Director : Dan Krauss
Met : Alexander SkarsgŚrd (Sergeant Deeks), Nat Wolff (Andrew Briggman), Adam Long (Rayburn), Jonathan Whitesell (Coombs), Brian Marc (Marquez), Osy Ikhile (Weppler), Rob Morrow (William Briggman), Anna Francolini (Laura Briggman), Oliver Ritchie (Cappy)
De jonge soldaat Andrew Briggman wordt in Afghanistan getuige van moord op onschuldige burgers door soldaten uit zijn eigen peloton. Hij is vastbesloten deze wandaden wereldkundig te maken, maar dat is buiten de leider van het peloton gerekend, de sadistische sergeant Deeks. Die maakt hem in niet mis te verstane bewoordingen duidelijk dat hij maar beter de andere kant kan op kijken als hij nog even wil meedraaien. Andrew begint steeds meer voor zijn leven te vrezen.

03.40

URBANUS: DE VUILNISHELD

Movie. 2019. Pays-Bas. Director : Erik Verkerk
Wanneer de volwassen inwoners van Tollembeek een schimmige deal sluiten met de dubieuze Rus Igor, ziet Urbanus zijn kans schoon om met deze toekomstige inkomsten een heuse verlovingsring te kopen voor de vrouw die hij stiekem aanbidt, Juf Pussy. De vlieger gaat echter niet op omdat de kinderen van het dorp in opstand komen tegen hun ouders. Steeds meer wordt ook duidelijk dat het hele zaakje stevig stinkt.

05.00

A LITTLE GAME

Movie. 2014. Pays-Bas. Director : Evan Oppenheimer
Met : Makenna Ballard, F. Murray Abraham, Ralph Macchio, Janeane Garofalo, Olympia Dukakis, Fatima Ptacek, Oona Laurence, Rachel Dratch, Fina Strazza, Gabriel Rush, Kimberly Quinn, Tovah Feldshuh, Giovanna Cappetta, Graci Carli, Carson Allsteadt, Catherine Urbanek, Frank Pando, Franklin Ojeda Smith, Jazmin Kamali, Evie Paller, Allyson Morgan, Lucinda Lewis, Jaden Michael, Bill Hobbs, And Palladino, Jenna Iacono, Katelynn Bailey, Raymond Chu, Savannah Janiszewski, Janelle Anne Robinson, Paige Cederlund, Terrence Gray, Deneice O'Connor, Ben Gibbons, Jessica Styles, Molly Winsten, Penelope Wendtlandt, Cheri Paige Fogleman, Courtney Lee, Trinity S. Brittingham, Scott Martin
De tienjarige Max heeft het de laatste tijd moeilijk. Haar grootmoeder is nog niet zo lang geleden gestorven en ze kan maar niet wennen aan haar elitaire nieuwe school in de Upper East Side van New York. Ze wil graag lid worden van de schaakclub op school, maar haar klasgenootje Isabella maakt haar daarmee belachelijk. Gelukkig ontmoet ze in het Washington Square Park de oude Norman, die net zoveel van schaken houdt als zij.

06.30

HET VOSJE EN HET MEISJE

Movie. 2007. Pays-Bas. Director : Luc Jacquet
Met : Bertille NoŽl-Bruneau (Girl), Isabelle Carrť (Girl As Adult), Thomas Lalibertť, Camille Lambert
Een dromerig meisje fietst naar school doorheen het betoverende herfstbos wanneer ze oog in oog komt te staan met een prachtige vos. Het is het begin van een harmonieuze vriendschap tussen mens en dier. Het meisje en het vosje zijn onafscheidelijk en beleven samen grootse avonturen in het sprookjesachtige bos.

08.05

BATTLE OF THE CORAL SEA

Movie. 1959. Pays-Bas. Director : Paul Wendkos
Met : Cliff Robertson (Lt. Cmdr. Jeff Conway), Gia Scala (Karen Philips), Teru Shimada (Comm. Mori), Patricia Cutts (Lt. Peg Whitcomb), Rian Garrick (Al Schechter), Gene Blakely (Lt. Len Ross), L.Q. Jones (Yeoman Halliday), Robin Hughes (Maj. Jammy Harris), Tom Laughlin (Ens. Franklin), Eiji Yamashiro (Oshikawa), James T. Goto (Capt. Yamazaki), K.L. Smith (CPO Connors), Carlyle Mitchell (Adm. McCabe), Larry Thor (Army Major), Patrick Westwood (Simes)
De bemanning van een Amerikaanse onderzeeŽr houdt zich bezig met het fotograferen van Japanse installaties. Het team wordt echter aangevallen en komt in handen van de Japanners terecht, waar ze gemarteld worden. Wanneer ze weten te ontsnappen en hun informatie doorspelen aan de geallieerden, staat niets een grote confrontatie nog in de weg. Dit is ťťn van de films die Quentin Tarantino inspireerden tot het maken van Once Upon a Time... in Hollywood

09.35

MARINA

Movie. 2013. Pays-Bas. Director : Stijn Coninx
Met : Matteo Simoni (Rocco Granata), Luigi Lo Cascio (Salvatore - Rocco's vader), Donatella Finocchiaro (Ida - Rocco's moeder), Evelien Bosmans (Helena Somers), Chris Van den Durpel (Tony Bruno - Rocco's manager), Warre Borgmans (Meneer Somers - Helena's vader)
De tienjarige Rocco groeit op in een arm, maar prachtig bergdorpje in CalabriŽ. Maar dan vertrekt zijn vader naar BelgiŽ om er als gastarbeider in de kolenmijnen te werken. Niet veel later laat hij ook zijn gezin overkomen. Rocco is erg ongelukkig in het grauwe, koude land met de vreemde en vijandige cultuur. Hij is een immigrant, maar wil niet zoals de anderen worden. Tegen de wil en de overtuiging van zijn vader zoekt hij een uitweg in muziek en liefde.

11.35

REGRESSION

Movie. 2015. Pays-Bas. Director : Alejandro Amenabar
Met : Emma Watson (Angela Gray), Ethan Hawke (Bruce Kenner), Aaron Ashmore, David Thewlis (Professor Kenneth Raines), Devon Bostick (Roy Gray), Dale Dickey (Rose Gray), Adam Butcher (Brody), Aaron Abrams (Farrell), Kristian Bruun (Andrew), David Dencik (John Gray), Lothaire Bluteau (Reverend Murray), Peter MacNeill (Cleveland), Janet Porter (S. Cooper), Jacob Neayem (Charlie)
De rechercheur Bruce Kenner onderzoekt een schokkende zaak. De jonge Angela Gray beschuldigt haar vader John van weerzinwekkende misdaden die hij als lid van een sekte zou hebben begaan. Maar John kan zich niets herinneren. De psycholoog Dr. Raines wordt ingeschakeld om de gruwelijke gebeurtenissen te achterhalen door onderdrukte herinneringen aan de oppervlakte te brengen. Geplaagd door duistere visioenen komt Kenner de waarheid op het spoor en die overtreft zelfs zijn ergste vermoedens.

13.20

MONOS

Movie. 2019. Pays-Bas. Director : Alejandro Landes
Met : Sofia Buenaventura, JuliŠn Giraldo, Karen Quintero, Laura Castrillůn, Deiby Rueda, Paul Cubides, Sneider Castro, Moises Arias, Julianne Nicholson, Wilson Salazar
Acht rebellerende tieners met een codenaam vormen een paramilitaire groep op een afgelegen heuvel aan de rand van de jungle. Ze hebben geen ouders, kennen geen grenzen en geven zich over aan een hedonistische levenswijze. Ze krijgen de opdracht om zich over een geleende melkkoe en een ontvoerde vrouw uit de VS te ontfermen. Wanneer de koe per ongeluk om het leven komt, worden de tieners gedwongen om nog dieper de jungle in te trekken, met alle gevolgen van dien.

15.05

HOUSE OF SERIES

Movie. 2020. Pays-Bas. Director : Anne-Solen Douguet
Van 'House of Cards' tot 'Veep' of 'The Comey Rule', sinds de release van 'The West Wing' in 1999 zijn er steeds meer series bijgekomen die gaan over het leven in het Witte Huis. Deze documentaire onderzoekt en analyseert die trend aan de hand van getuigenissen van producenten, acteurs en televisiemakers.

16.00

THE WIZARD OF LIES

Movie. 2017. Pays-Bas. Director : Barry Levinson
Met : Robert De Niro, Michelle Pfeiffer, Alessandro Nivola, Nathan Darrow, Kristen Connolly, Lily Rabe, Hank Azaria, Diana B. Henriques, Katherine Narducci, Steve Coulter
Gebaseerd op het waargebeurde verhaal van Bernie Madoff. Als succesvolle belegger, won hij het vertrouwen van rijke zakenmensen, die hem de volledige controle over hun investeringen gaven. Hij boekte gigantische winst, wat zijn reputatie in de financiŽle wereld alleen maar ten goede kwam. Er is echter ook een heel duistere kant van het verhaal: Madoff is een oplichter. Jarenlang verduisterde hij miljarden. Niemand in zijn bedrijf wist van zijn frauduleuze praktijken, zelfs zijn eigen zonen niet.

18.10

RECKONING

PAUL THE APOSTLE
2020. Pays-Bas. Director : Peter Andrikidis
Met : Aden Young (Mike), Sam Trammell (Leo), Simone Kessell, Laura Gordon, Gloria Garayua, Mitzi Ruhlmann, Milly Alcock, Ed Oxenbould, Finn Little, Naomi Sequeira (Zoey), Nic English (Brad), Anthony Phelan, Diana Glenn
Mike en Cyd zetten hun onderzoek voort. Leo wil de band met zijn zoon versterken, maar heeft weinig succes. Paxton spendeert zijn tijd namelijk liever met Sam, de dochter van Mike.

19.00

SHERLOCK GNOMES

Movie. 2018. Pays-Bas. Director : John Stevenson
Met : James McAvoy (Gnomeo), Emily Blunt (Juliet), Johnny Depp (Sherlock Gnomes), Chiwetel Ejiofor (Watson), Maggie Smith (Mrs. Bluebury), Michael Caine (Lord Redbrick), Stephen Merchant (Paris), Mary J. Blige (Irene), Ozzy Osbourne (Fawn), Jamie Demetriou (Moriarty), Kelly Asbury (Goons), Julio Bonet (Mankini), Gary Bradbury (Barry the Toilet Gnome), Gang Chi (Video Game Player), Rosalie Craig (Nimrod Captain), Dexter Fletcher (Gargoyle Reggie), Steve Hamilton Shaw (Steve Gnome), Leyla Hobart (Policewoman), James Hong (Salt Shaker), Ashley Jensen (Nanette), Matt Lucas (Benny), Javone Prince (Gargoyle Ronnie), Dan Starkey (Gregson /New Reporter), John Stevenson (Big Boy Gorilla), Julie Walters (Mrs. Montague), Eve Webster (Mrs. Udderson), Stephen Wight (Bridge Operator), Xin Zhao (Stackable Heads), Carolyn Soper, George Pembrey
Gnomeo en Juliet zijn verhuisd naar een nieuwe tuin. Een 'lang en gelukkig' leven is hun niet beschoren, want alle tuinkabouters verdwijnen op mysterieuze wijze. Alleen Sherlock Gnomes en zijn helper Gnome Watson kunnen het raadsel oplossen. Ze ontdekken dat de verdwenen kabouters in groot gevaar verkeren. Het viertal stort zich in een spannend avontuur om hen te redden.

20.30

DIRTY GOD

Movie. 2019. Pays-Bas. Director : Sacha Polak
Met : Vicky Knight, Katherine Kelly, Eliza Brady-Girard, Rebecca Stone, Dana Marineci, Kazia Pelka, Davina Moon, Rosie Akerman, Jake Wheeldon, Jill Stanford, Jay McDonald
Jade is een jonge moeder in de fleur van haar leven wanneer ze het slachtoffer wordt van een zuuraanval. Hoeveel operaties ze ook ondergaat, haar gezicht zal voor altijd verminkt blijven. Omdat Jade in de knoop ligt met zichzelf, maakt ze maar moeilijk contact met haar dochter. In een poging haar leven weer op de rails te krijgen, bedenkt ze een meedogenloos plan om wraak te nemen op haar aanrander.

22.15

CHANSON DOUCE

Movie. 2019. Pays-Bas. Director : Lucie Borleteau
Met : Karin Viard, LeÔla Bekhtir, Antoine Reinartz, Assya Da Silva, NoŽlle Renaude
Myriam en haar man hebben twee kinderen en besluiten om een oppas in te schakelen. Tussen alle mensen die zich komen aanbieden, springt Louise er op elk vlak bovenuit. Het duurt dan ook niet lang voordat ze een intrinsiek deel van het gezin uitmaakt, want ook de kinderen zijn dol op haar. Maar dan gebeurt iets totaal onverwachts...

23.55

BOUND HEAT: SLAVE TEARS OF ROME

Movie. 2011. Pays-Bas. Director : Lloyd A. Simandl
Met : Nikita Valentin, Hana Ramchova, Nella Bony
In het oude Romeinse Rijk is Julia de ultieme boze stiefmoeder: beeldschoon en doortrapt. Ze verkoopt haar eigen stiefdochter Nora als blanke slavin aan Anthea. Nora wordt onderworpen aan sadistische en erotische spelletjes zoals alleen de oude Romeinen die konden bedenken ...