JUILLET

2021

L M M J V S D
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  
Non disponible | G=chaines/msbn/202107/msbn2107.pdfNon disponible
Non disponible | G=chaines/msbn/202107/msbn2107.docNon disponible

AOŘT

2021

L M M J V S D
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          
Non disponible | G=chaines/msbn/202108/msbn2108.pdfNon disponible
Non disponible | G=chaines/msbn/202108/msbn2108.docNon disponible

Mercredi 18 Novembre 2020

 
M&S NL - 18.11.20- prog

00.40

HOUSE OF SERIES

Movie. 2020. Pays-Bas. Director : Anne-Solen Douguet
Van 'House of Cards' tot 'Veep' of 'The Comey Rule', sinds de release van 'The West Wing' in 1999 zijn er steeds meer series bijgekomen die gaan over het leven in het Witte Huis. Deze documentaire onderzoekt en analyseert die trend aan de hand van getuigenissen van producenten, acteurs en televisiemakers.

01.35

BLOODLINE

Movie. 2018. Pays-Bas. Director : Henry Jacobson
Met : Seann William Scott (Evan Cole), Mariela Garriga (Lauren Cole), Dale Dickey (Marie)
Voor Evan komt familie op de eerste plaats. Dat betekent dat iedereen die tussen hem, zijn vrouw en zijn pasgeboren zoontje komt te staan, daar de gevolgen van zal moeten dragen. De geschiedenis blijkt echter de neiging te hebben om zich te herhalen, vooral wanneer het geweld betreft ...

03.10

LAMBS OF GOD

THE DEVIL INTO PARADISE
2019. Pays-Bas. Director : Jeffrey Walker
Met : Ann Dowd (Sister Margarita), Essie Davis (Sister Iphigenia), Jessica Barden (Sister Carla), Sam Reid (Ignatius), Asha Boswarva (Young Margarita), Arianthe Galami (Abbess), Emma Lancaster (Sister Theresa), Brad McMurray (Moustached Man)
Pastoor Ignatius bezoekt een ogenschijnlijk verlaten kerk op een afgelegen eiland. Hij is dan ook verbaasd om er drie excentrieke nonnen aan te treffen die volledig in hun eigen levensonderhoud voorzien. Wanneer hij ermee dreigt de site voorgoed te sluiten, gaan de poppen aan het dansen ...

04.05

LAMBS OF GOD

THE BLOOD OF EDEN
2019. Pays-Bas. Director : Jeffrey Walker
Met : Ann Dowd (Sister Margarita), Essie Davis (Sister Iphigenia), Jessica Barden (Sister Carla), Sam Reid (Ignatius), Asha Boswarva (Young Margarita), Arianthe Galami (Abbess), Emma Lancaster (Sister Theresa), Brad McMurray (Moustached Man)
Ignatius is nu de gevangene van de drie nonnen en voelt zich gedwongen om zich bij hun orde aan te sluiten. Met een schelp slaagt hij erin om het gips van zijn benen te halen. Ondertussen is Frankie, zijn zus, ongerust en weet de autoriteiten te overhalen om een helikopter naar het eiland te sturen om hem te zoeken.

05.00

HEKSJE LILLY 1: DE DRAAK EN HET MAGISCHE BOEK (NL)

Movie. 2009. Pays-Bas. Director : Stefan Ruzowitzky
Met : Alina Freund (Lilli), Sami Herzog, Anja Kling, Pilar Bardem, Ingo Naujoks, Yvonne Catterfeld, Karl Markovics, Erwin Steinhauer
Lilli is een doodnormaal meisje van tien, tot op een dag een magisch boek in haar kamer verschijnt. De tovenares Surulunda heeft Lilli tot haar opvolgster verkozen. Het onhandige draakje Hector moet het meisje nu klaarstomen voor die zware taak. Lilli neemt Hector evenwel niet ernstig en maakt er een boeltje van door de toverspreuken uit het boek hardop voor te lezen. Om te bewijzen dat ze toch een waardige opvolgster is, zal Lilli de strijd moeten aangaan met de boze tovenaar Hieronymus.

06.30

NEVER GROW OLD

2019. Pays-Bas. Director : Ivan Kavanagh
Met : Emile Hirsch (Patrick Tate), John Cusack (Dutch Albert), Danny Webb (Preacher Pike), Antonia Campbell-Hughes (Maria Pike), Paul Ronan (Bill Crabtree)
Patrick woont met zijn gezin in een dorpje waar nooit veel gebeurt, tot het in handen valt van een agressieve groep criminelen. Wanneer hij merkt dat mensen die zich verzetten onverbiddelijk worden afgemaakt, besluit hij om zich aan hun kant te zetten. Een verkeerde beslissing, zo blijkt al snel...

08.10

THE OATH

Movie. 2018. Pays-Bas. Director : Ike Barinholtz
Met : Tiffany Haddish (Kai), Ike Barinholtz (Chris), Billy Magnussen (Mason), John Cho (Peter), Max Greenfield, Carrie Brownstein (Alice), Meredith Hagner (Abbie), Jon Barinholtz (Pat), Nora Dunn (Eleanor), Chris Ellis (Hank), Jay Duplass (Clark), Priah Ferguson (Hardy), Henry Kaufman (Asher), Jon Lovett (Himself), Brian Guest (Avery), Kevin Rahm (Keih Baiers), Josh Meyers (Jason Feldman), Beth Dover (Kerry Nance), John Ducey (Alan Nemsie), John Donohue (Angry Driver)
In een politiek verdeeld Amerika, doet een interraciaal stel hun best om het Thanksgiving-diner met hun familie zo beschaafd mogelijk te laten verlopen. Maar dat wordt lastiger wanneer het Witte Huis Amerikaanse burgers een eed laat ondertekenen om hun loyaliteit aan de president aan te tonen.

09.45

GIRL MOST LIKELY

Movie. 2012. Pays-Bas. Director : Shari Springer Berman
Met : Kristen Wiig (Imogene), Annette Bening (Zelda), Matt Dillon (George), Darren Criss (Lee), Christopher Fitzgerald (Ralph), June Diane Raphael, Natasha Lyonne, Nathan Corddry, Michelle Morgan, Mickey Sumner, Elizabeth Inghram, Melissa Navia, Michelle Hurd, Murray Bartlett, Joe Basile, Reed Birney, Jon Cooper, Aliya Carter, Ronald Guttman, Antwayn Hopper
Imogene is een mislukte toneelschrijfster uit New York. Niet alleen haar professionele leven is een fiasco, maar ook haar relatie zit in het slop. Om haar vriendje terug te winnen, doet ze alsof ze een zelfmoordpoging onderneemt. Maar ook dat loopt verkeerd af, want het enige gevolg is dat ze weer onder voogdij van haar onhebbelijke moeder Zelda wordt geplaatst. In het ouderlijke huis wonen nu niet alleen George, Zelda's nieuwe minnaar, maar ook Lee, die Imogenes oude slaapkamer inpalmt.

11.30

DE WITTE VAN SICHEM

Movie. 1980. Pays-Bas. Director : Robbe De Hert
Met : Eric Clerckx, Willy Vandermeulen, Blanka Heirman, Paul-Emile Van Royen, Luc Philips, Chris Lomme
De 12-jarige Louis woont in de Belgische Kempen en wordt De Witte genoemd, naar zijn lichtblonde haar. Hij doet het niet goed op school en haalt de ene schelmenstreek na de andere uit. Dat kattenkwaad levert hem steevast een pak slaag op van zijn strenge vader. Wanneer zijn gedrag de spuigaten begint uit te lopen, moet hij zeer tegen zijn zin gaan werken bij boer Coene. Hij zoekt een uitweg uit de ellende, en het nationalistische boek 'De Leeuw van Vlaanderen' brengt de belhamel op een idee.

13.20

FRITS EN FREDDY

Movie. 2010. Pays-Bas. Director : Guy Goossens
Met : Peter Van den Begin (Frits Frateur), Tom Van Dyck (Freddy Frateur), Wim Opbrouck (Carlo Mus), Frank Aendenboom (Kamiel Frateur), Stijn Cole (Gino), Damiaan De Schrijver (Leon), Tom Dewispelaere (Patrick Somers), Frank Focketijn (Willy Faes), Eric Godon (Rene Beurlet), Tania Kloek (Gina Mus), Jaap Spijkers (Max Den Hamer), Lucas van den Eynde (Sjarel Willems)
Frits en Freddy Frateur verkopen bijbels deur aan deur. Op een dag bellen ze nietsvermoedend aan bij de crimineel Carlo Mus. Hij lacht ze uit en stuurt ze weg. De broers zijn evenwel zodanig op hun tenen getrapt dat ze de villa binnendringen en geld eisen. Wanneer het alarm afgaat, lopen ze weg, maar 's nachts keren ze terug om de vrouw van Carlo te ontvoeren. Alles goed en wel, maar wat moeten ze nu met de vrouw aanvangen?

14.50

LOST IN LONDON

Movie. 2017. Pays-Bas. Director : Woody Harrelson
Met : Woody Harrelson, Owen Wilson, Willie Nelson, Eleanor Matsuura (Laura), David Avery, Martin McCann, Peter Ferdinando
Woody is een Londenaar die moeite heeft om een huiselijk leven te leiden. Bovendien ligt hij in de clinch met zijn zogenaamde vrienden en is hij al meerdere keren in aanraking gekomen met de ordediensten. Op een avond loopt alles mis en wordt hij nog maar eens gearresteerd.

16.35

KOKO FLANEL

Movie. 1990. Pays-Bas. Director : Stijn Coninx
Met : Urbanus (Placide Smellekens), Bea Van der Maet (Sarah), Willeke van Ammelrooy (Madame Germaine), Herbert Flack (Arlondo), Koen Crucke (Jean-Claude), Ann Petersen (Dora, moeder van Sarah)
Placide Smellekens woont in een caravan en verdient zijn brood met de verkoop van zelfgemaakte nestkastjes. Zijn vader ligt op sterven en wil dat zijn zoon trouwt en kinderen krijgt. Maar dat is gemakkelijker gezegd dan gedaan voor de eeuwige vrijgezel. Wanneer Placide evenwel toevallig op een modeadvertentie belandt, krijgt hij een baan aangeboden bij een modellenbureau. Op de werkvloer leert hij de beeldschone Sarah kennen.

18.15

JUSTIFIED

THE LIFE INSIDE
2011. Pays-Bas. Director : Jon Avnet
Met : Timothy Olyphant (Raylan Givens), Nick Searcy (Art Mullen), Jacob Pitts (Tim Gutterson), Erica Tazel (Rachel Brooks), Joelle Carter (Ava Crowder), Natalie Zea (Winona Hawkins), Walton Goggins (Boyd Crowder), Raymond J. Barry (Arlo Givens), Margo Martindale (Mags Bennett), Jeremy Davies (Dickie Bennett), Joseph Lyle Taylor (Doyle Bennett), Brad William Henke (Coover Bennett), Kaitlyn Dever (Loretta McCready), Linda Gehringer (Helen), William Ragsdale (Gary Hawkins), Sarah Jones (Jamie Berglund), James Jordan (Van), Kai Lennox (Glenn Cosgrove), Chris Mulkey (Walt McCready), Christie Lynn Smith (Gayle Cosgrove), David Sullivan (Jess Timmons)
De clan van de Bennetts wordt uitgebreid met een nieuw lid. Ondertussen probeert Boyd een normaal bestaan te leiden. Tim komt samen met Raylan in een situatie terecht waarin ze een zwangere vrouw moeten meesmokkelen naar een plek waar ze kan bevallen, maar niets loopt zoals voorzien.

19.00

THE WIZARD OF LIES

Movie. 2017. Pays-Bas. Director : Barry Levinson
Met : Robert De Niro, Michelle Pfeiffer, Alessandro Nivola, Nathan Darrow, Kristen Connolly, Lily Rabe, Hank Azaria, Diana B. Henriques, Katherine Narducci, Steve Coulter
Gebaseerd op het waargebeurde verhaal van Bernie Madoff. Als succesvolle belegger, won hij het vertrouwen van rijke zakenmensen, die hem de volledige controle over hun investeringen gaven. Hij boekte gigantische winst, wat zijn reputatie in de financiŽle wereld alleen maar ten goede kwam. Er is echter ook een heel duistere kant van het verhaal: Madoff is een oplichter. Jarenlang verduisterde hij miljarden. Niemand in zijn bedrijf wist van zijn frauduleuze praktijken, zelfs zijn eigen zonen niet.

21.10

THE MISEDUCATION OF CAMERON POST

Movie. 2018. Pays-Bas. Director : Desiree Akhavan
Met : ChloŽ Grace Moretz (Cameron Post), John Gallagher Jr. (Rev. Rick), Sasha Lane (Jane), Jennifer Ehle (Dr. Lydia Marsh), Forrest Goodluck (Adam Red Eagle), Quinn Shephard (Coley Taylor), Owen Campbell (Mark), Christopher Dylan White (Dane), Kerry Butler (Ruth), Steven Hauck (Pastor Crawford), Emily Skeggs (Erin), Dalton Harrod (Jamie), Melanie Ehrlich (Helen Showalter), Illma Gore
Nadat haar beide ouders om het leven kwamen, moet het tienermeisje Cameron bij een tante gaan wonen die heel traditioneel in het leven staat. Wanneer die Cameron betrapt terwijl ze intiem is met een meisje, wordt ze naar een speciaal centrum gestuurd waar ze door middel van therapie terug op het rechte pad moet worden gebracht.

22.45

MARINA

Movie. 2013. Pays-Bas. Director : Stijn Coninx
Met : Matteo Simoni (Rocco Granata), Luigi Lo Cascio (Salvatore - Rocco's vader), Donatella Finocchiaro (Ida - Rocco's moeder), Evelien Bosmans (Helena Somers), Chris Van den Durpel (Tony Bruno - Rocco's manager), Warre Borgmans (Meneer Somers - Helena's vader)
De tienjarige Rocco groeit op in een arm, maar prachtig bergdorpje in CalabriŽ. Maar dan vertrekt zijn vader naar BelgiŽ om er als gastarbeider in de kolenmijnen te werken. Niet veel later laat hij ook zijn gezin overkomen. Rocco is erg ongelukkig in het grauwe, koude land met de vreemde en vijandige cultuur. Hij is een immigrant, maar wil niet zoals de anderen worden. Tegen de wil en de overtuiging van zijn vader zoekt hij een uitweg in muziek en liefde.