NOVEMBRE

2020

L M M J V S D
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            
Non disponible | G=chaines/msbn/202011/msbn2011.pdfNon disponible
Non disponible | G=chaines/msbn/202011/msbn2011.docNon disponible

DÉCEMBRE

2020

L M M J V S D
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      
Non disponible | G=chaines/msbn/202012/msbn2012.pdfNon disponible
Non disponible | G=chaines/msbn/202012/msbn2012.docNon disponible

Mardi 17 Novembre 2020

 
M&S NL - 17.11.20- prog

01.15

NOUS FINIRONS ENSEMBLE

Movie. 2019. Pays-Bas. Director : Guillaume Canet
Met : François Cluzet (Max), Marion Cotillard (Marie), Gilles Lellouche (Eric), Laurent Lafitte (Antoine), Benoît Magimel (Vincent), Pascale Arbillot (Isabelle), Valérie Bonneton (Véronique), Clémentine Baert, José Garcia (Acteur), Ilan Debrabant (Nino)
Max is uitgeblust en besluit te herbronnen in zijn huis aan de kust. Zijn vaste vriendengroep, die hij al drie jaar niet meer heeft gezien, verrast hem met een bezoekje voor zijn verjaardag. Er zijn echter twee problemen: Max heeft er helemaal geen zin in om zijn oude vrienden terug te zien, en tot overmaat van ramp blijven ze een hele week in het huis logeren. Wat blijft er nog over van de oude vriendschap nu iedereen andere prioriteiten heeft in het leven?

03.25

THE MISEDUCATION OF CAMERON POST

Movie. 2018. Pays-Bas. Director : Desiree Akhavan
Met : Chloë Grace Moretz (Cameron Post), John Gallagher Jr. (Rev. Rick), Sasha Lane (Jane), Jennifer Ehle (Dr. Lydia Marsh), Forrest Goodluck (Adam Red Eagle), Quinn Shephard (Coley Taylor), Owen Campbell (Mark), Christopher Dylan White (Dane), Kerry Butler (Ruth), Steven Hauck (Pastor Crawford), Emily Skeggs (Erin), Dalton Harrod (Jamie), Melanie Ehrlich (Helen Showalter), Illma Gore
Nadat haar beide ouders om het leven kwamen, moet het tienermeisje Cameron bij een tante gaan wonen die heel traditioneel in het leven staat. Wanneer die Cameron betrapt terwijl ze intiem is met een meisje, wordt ze naar een speciaal centrum gestuurd waar ze door middel van therapie terug op het rechte pad moet worden gebracht.

05.00

MARINA

Movie. 2013. Pays-Bas. Director : Stijn Coninx
Met : Matteo Simoni (Rocco Granata), Luigi Lo Cascio (Salvatore - Rocco's vader), Donatella Finocchiaro (Ida - Rocco's moeder), Evelien Bosmans (Helena Somers), Chris Van den Durpel (Tony Bruno - Rocco's manager), Warre Borgmans (Meneer Somers - Helena's vader)
De tienjarige Rocco groeit op in een arm, maar prachtig bergdorpje in Calabrië. Maar dan vertrekt zijn vader naar België om er als gastarbeider in de kolenmijnen te werken. Niet veel later laat hij ook zijn gezin overkomen. Rocco is erg ongelukkig in het grauwe, koude land met de vreemde en vijandige cultuur. Hij is een immigrant, maar wil niet zoals de anderen worden. Tegen de wil en de overtuiging van zijn vader zoekt hij een uitweg in muziek en liefde.

07.00

DE KLEINE VAMPIER

Movie. 2017. Pays-Bas. Director : Richard Claus
De dertienjarige Tony is gefascineerd door vampiers en is er heilig van overtuigd dat ze echt bestaan. Hij kan zijn ogen nauwelijks geloven als hij op een dag Rudolph in zijn huis aantreft. Rudolph is een vampier die net voor de driehonderdste keer zijn dertiende verjaardag viert en dus eeuwig jong blijft. Tony en Rudolph worden op slag vrienden. Tony helpt zijn nieuwe vriend en diens familie in hun strijd tegen een bende gemene vampierjagers.

08.25

SHARE

Movie. 2019. Pays-Bas. Director : Pippa Bianco
Met : Rhianne Barreto (Mandy), Charlie Plummer (Dylan), Poorna Jagannathan (Kerri), J.C. MacKenzie (Mickey), Nicholas Galitzine (A.J.), Lovie Simone (Jenna), Danny Mastrogiorgio (Tony), Kimmy Choi (Channel 14 Reporter), Darlene Cooke (Principal), Christian Corrao (Tyler), Emily Debowski (Pretty Girl (as Emily Wilder)), Milcania Diaz- Rojas (Mia), Anthony Q. Farrell (Psychologist), Ayesha Mansur Gonsalves (Lawyer), Jai Jai Jones (Coach Chauncey), Daimen Landori-Hoffman (Party Friend), Alison Smiley (Teacher), Jhaleil Swaby (Mason), Ivan Wanis-Ruiz (Officer Gregg), Emily Woloszuk (Kaylee), Dave Alaimo (Police officer (uncredited))
Een tienermeisje ontdekt dat zeer persoonlijke beelden, die van haar genomen zijn op een feestje de avond voordien, viraal zijn gegaan. Ze probeert zich te herinneren wat er allemaal precies is gebeurd die avond en hoe ze in die situatie is terechtgekomen. Ondertussen hebben de gebeurtenissen ervoor gezorgd dat de relatie met haar vrienden en familie onder druk staat.

09.55

A FIGHTING MAN

Movie. 2014. Pays-Bas. Director : Damian Lee
Met : James Caan (Mike 'Brother' Albright), Dominic Purcell (Sailor O'Connor), Famke Janssen (Diane Schuler), Sheila McCarthy (Rose O'Connor), Louis Gossett Jr. (Cubby), Adam Beach (Fast Eddie), Izaak Smith (King Soloman), Michael Ironside, Jenessa Grant
De bokser Sailor O'Connor is tot nu toe ongeslagen in de ring. Maar dan staat hij tegenover een geestdriftige, jonge tegenstander die zich koste wat het kost wil bewijzen. Tijdens deze lange, moeizame wedstrijd ziet Sailor bij elke slag zijn demonen aan zich voorbijschieten. Voor beide boksers gaat het niet meer om winnen of verliezen, maar om veel meer: hun zelfbeeld, hun verleden, hun hoop en hun toekomst.

11.25

LE SENS DE LA FÊTE

Movie. 2017. Pays-Bas. Director : Eric Toledano
Met : Gilles Lellouche, Jean-Paul Rouve, Vincent Macaigne, Jean-Pierre Bacri, Eye Haidara, Suzanne Clément, Alban Ivanov, Hélène Vincent
Max heeft alles al gezien tijdens zijn carrière als cateraar. Vandaag organiseert hij een prachtige bruiloft in een zeventiende-eeuws kasteel. Alles is tot in de puntjes geregeld. Als een kleinigheidje fout loopt, strooit de wet van Murphy evenwel lelijk roet in het eten en dreigt de hele trouwpartij op een ramp uit te draaien. Aan Max en zijn ploeg om de scheve situatie recht te trekken en alsnog voor een knaller van een feest te zorgen.

13.15

WOLYN

Movie. 2016. Pays-Bas. Director : Wojciech Smarzowski
Met : Michalina Labacz (Zosia Glowacka), Arkadiusz Jakubik (Maciej Skiba), Wasyl Wasylik (Petro), Adrian Zaremba, Lech Dyblik, Izabela Kuna (Glowacka, matka Zosi), Jacek Braciak (Glowacki, ojciec Zosi)
Polen, jaren dertig van de vorige eeuw. Zosia is een Pools meisje dat woont in een dorp op het platteland. Ze is verliefd op een jongen uit dat dorp, maar wordt tegen haar zin uitgehuwelijkt aan een rijke oudere man die onlangs zijn vrouw heeft verloren. Enkele maanden later barst de Tweede Wereldoorlog los.

15.45

THANK YOU FOR YOUR SERVICE

Movie. 2017. Pays-Bas. Director : Jason Hall
Met : Miles Teller (Adam Schumann), Haley Bennett (Saskia Schumann), Joe Cole, Amy Schumer, Beulah Koale (Solo), Scott Haze (Michael Adam Emory), Keisha Castle-Hughes (Alea), Brad Beyer, Omar J. Dorsey, Kate Lyn Sheil, Erin Darke, Kerry Cahill, Allison King, Jayson Warner Smith, Michael Love Toliver, Donna DuPlantier, Peter O'Meara, Hunter Burke, Randall Taylor, Deneen Tyler, Sasha Morfaw, John Archer Lundgren, Dennis 'LA' White, Han Soto, Alex Coker, Blake Sewell, Phil Armijo, Jeremy Sykes, Valerie Lynn Brett, Jaxon Rose Moore, Jesse Malinowski, Tyler J. Shaw, Stella Pileggi, Patrick Brown, Perry Ball, Tony Winters, Curtis Wyatt III, Ron Stafford, Adrienne Johnson, Chel Brickhouse, Lacey Coan, Kevin Tan, Melvin Kindall Myles, Theo Haddon, John Way, Erick Wofford, Tyler Bilyeu, Shakeya Connor, Alex Sunkins, Connie Lee, Daniel Patrick Shook, Harrison Thacker, Al G. Sillah, Robert Griffin, Sam Williams, Cody Marsh, Clinton Lothrop, Bobby Pizer, Timothy Carr
Adam Schumann is een uit Irak teruggekeerde VS-soldaat. Hij probeert zich weer in het gewone burgerleven te integreren en wordt liefdevol opgevangen door zijn echtgenote en kinderen, maar de herinneringen aan de oorlog achtervolgen hem tot in zijn slaap. Moeizaam geeft hij voor zichzelf toe dat hij met een posttraumatische stressstoornis te kampen heeft. De strijd die hij op het thuisfront moet leveren, wordt minstens even zwaar als die in Irak.

17.30

THE MISEDUCATION OF CAMERON POST

Movie. 2018. Pays-Bas. Director : Desiree Akhavan
Met : Chloë Grace Moretz (Cameron Post), John Gallagher Jr. (Rev. Rick), Sasha Lane (Jane), Jennifer Ehle (Dr. Lydia Marsh), Forrest Goodluck (Adam Red Eagle), Quinn Shephard (Coley Taylor), Owen Campbell (Mark), Christopher Dylan White (Dane), Kerry Butler (Ruth), Steven Hauck (Pastor Crawford), Emily Skeggs (Erin), Dalton Harrod (Jamie), Melanie Ehrlich (Helen Showalter), Illma Gore
Nadat haar beide ouders om het leven kwamen, moet het tienermeisje Cameron bij een tante gaan wonen die heel traditioneel in het leven staat. Wanneer die Cameron betrapt terwijl ze intiem is met een meisje, wordt ze naar een speciaal centrum gestuurd waar ze door middel van therapie terug op het rechte pad moet worden gebracht.

19.00

CHANSON DOUCE

Movie. 2019. Pays-Bas. Director : Lucie Borleteau
Met : Karin Viard, Leïla Bekhtir, Antoine Reinartz, Assya Da Silva, Noëlle Renaude
Myriam en haar man hebben twee kinderen en besluiten om een oppas in te schakelen. Tussen alle mensen die zich komen aanbieden, springt Louise er op elk vlak bovenuit. Het duurt dan ook niet lang voordat ze een intrinsiek deel van het gezin uitmaakt, want ook de kinderen zijn dol op haar. Maar dan gebeurt iets totaal onverwachts...

20.40

NEVER GROW OLD

2019. Pays-Bas. Director : Ivan Kavanagh
Met : Emile Hirsch (Patrick Tate), John Cusack (Dutch Albert), Danny Webb (Preacher Pike), Antonia Campbell-Hughes (Maria Pike), Paul Ronan (Bill Crabtree)
Patrick woont met zijn gezin in een dorpje waar nooit veel gebeurt, tot het in handen valt van een agressieve groep criminelen. Wanneer hij merkt dat mensen die zich verzetten onverbiddelijk worden afgemaakt, besluit hij om zich aan hun kant te zetten. Een verkeerde beslissing, zo blijkt al snel...

22.15

RECKONING

PAUL THE APOSTLE
2020. Pays-Bas. Director : Peter Andrikidis
Met : Aden Young (Mike), Sam Trammell (Leo), Simone Kessell, Laura Gordon, Gloria Garayua, Mitzi Ruhlmann, Milly Alcock, Ed Oxenbould, Finn Little, Naomi Sequeira (Zoey), Nic English (Brad), Anthony Phelan, Diana Glenn
Mike en Cyd zetten hun onderzoek voort. Leo wil de band met zijn zoon versterken, maar heeft weinig succes. Paxton spendeert zijn tijd namelijk liever met Sam, de dochter van Mike.

23.05

ADULT DUSK - 2 GRAPES 2019

NEVER FORGOTTEN
Movie. 2017. Pays-Bas
Robert kan alleen nog maar aan Elizabeth denken, zijn liefje uit de jaren'40. Door een ruzie gingen ze uit elkaar, maar tientallen jaren later verlangt Robert nog steeds naar zijn enige ware liefde. Lust en liefde gefilmd in nostalgische stijl.