MAI

2021

L M M J V S D
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            
Non disponible | G=chaines/msbn/202105/msbn2105.pdfNon disponible
Non disponible | G=chaines/msbn/202105/msbn2105.docNon disponible

JUIN

2021

L M M J V S D
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30        
Non disponible | G=chaines/msbn/202106/msbn2106.pdfNon disponible
Non disponible | G=chaines/msbn/202106/msbn2106.docNon disponible

Samedi 14 Novembre 2020

 
M&S NL - 14.11.20- prog

01.40

URBANUS: DE VUILNISHELD

Movie. 2019. Pays-Bas. Director : Erik Verkerk
Wanneer de volwassen inwoners van Tollembeek een schimmige deal sluiten met de dubieuze Rus Igor, ziet Urbanus zijn kans schoon om met deze toekomstige inkomsten een heuse verlovingsring te kopen voor de vrouw die hij stiekem aanbidt, Juf Pussy. De vlieger gaat echter niet op omdat de kinderen van het dorp in opstand komen tegen hun ouders. Steeds meer wordt ook duidelijk dat het hele zaakje stevig stinkt.

03.00

ROBERT THE BRUCE

Movie. 2019. Pays-Bas. Director : Richard Gray
Met : Angus Macfadyen (Robert the Bruce), Jared Harris (John Comyn), Anna Hutchinson (Morag), Patrick Fugit, Emma Kenney, Zach McGowan, Daniel Portman, Talitha Bateman, Mhairi Calvey, Gabriel Bateman, Diarmaid Murtagh, Melora Walters, Brandon Lessard, Kevin McNally, Shane Coffey, Seoras Wallace, Nick Farnell, Gianni Capaldi, Will Carlson, Steve Murphy, Judah Nelson, Anthony J. Sharpe, Michael Petry, Chris Davis, Scott McCauley, Johanna Rose Chapel, Keith Laurie, Ian Scott
Schotland in de middeleeuwen. Edward I, de koning van Engeland, en zijn zoon bezetten Schotland. Het Schotse volk schaart zich achter Robert The Bruce, een edelman die uitgroeit tot het symbool van het verzet. Alleen hij blijkt in staat om een leger achter zich te scharen en het tegen de bezetter op te nemen.

05.00

DE WITTE VAN SICHEM

Movie. 1980. Pays-Bas. Director : Robbe De Hert
Met : Eric Clerckx, Willy Vandermeulen, Blanka Heirman, Paul-Emile Van Royen, Luc Philips, Chris Lomme
De 12-jarige Louis woont in de Belgische Kempen en wordt De Witte genoemd, naar zijn lichtblonde haar. Hij doet het niet goed op school en haalt de ene schelmenstreek na de andere uit. Dat kattenkwaad levert hem steevast een pak slaag op van zijn strenge vader. Wanneer zijn gedrag de spuigaten begint uit te lopen, moet hij zeer tegen zijn zin gaan werken bij boer Coene. Hij zoekt een uitweg uit de ellende, en het nationalistische boek 'De Leeuw van Vlaanderen' brengt de belhamel op een idee.

06.50

DE BEROEMDE BERENINVASIE VAN SICILIň

Movie. 2019. Pays-Bas. Director : Lorenzo Mattotti
Wanneer Siciliaanse jagers de zoon van de koning der beren kidnappen, trekt die laatste er 's winters op uit naar SiciliŽ om zijn troonsopvolger terug te vinden. Hij valt binnen in het land der mensen en slaagt er met de hulp van zijn leger en een goochelaar in om zijn zoon terug te veroveren. De berenkoning kroont zichzelf meteen ook tot mensenkoning, maar beseft al snel dat beren misschien toch niet zo geschikt zijn om in het land van de mensen te leven.

08.10

MADE FOR YOU WITH LOVE

Movie. 2019. Pays-Bas. Director : Lucie Guest
Met : Edy Ganem (Amanda Hughes), Brendon Zub (James), Matreya Scarrwener (Allie Johnson), Clayton Chitty (Keith), Adil Zaidi (Sean Anderson), Georgia Bradner (Theresa), Emma Pedersen (Jenny), Rachel Hayward (Katie's Mom), Maddie Phillips (Katie), Karen Holness (Rene)
Amanda houdt zich als zelfstandige bezig met een tweede leven geven aan gebruikte trouwjurken, zodat mensen met een beperkt budget toch in een prachtige jurk kunnen trouwen. Wanneer ze de man van haar dromen ontmoet, komt ze tot de ontdekking dat ze zelf bang is om haar hart zomaar aan iemand anders te geven.

09.35

HINT OF LOVE

Movie. 2020. Pays-Bas. Director : Kevin Fair
Met : Debs Howard (Becky), Dennis Andres (Will Fryer), Matthew James Dowden (Robert), Aadila Dosani (Madeline), Edwin Perez (Stevie)
Culinair expert Becky wordt aangesteld om het imago van een man die kookboeken uitbrengt, naar een hoger niveau te tillen. Becky is daar niet gelukkig mee, want ze hebben een volledig andere definitie van hoe koken werkt. Maar hoewel hun persoonlijkheden botsen in de keuken, leren ze elkaar daarbuiten beter kennen. Hebben ze toch meer gemeen dan gedacht?

11.10

AFTER

Movie. 2019. Pays-Bas. Director : Jenny Gage
Met : Josephine Langford, Hero Fiennes Tiffin, Selma Blair, Jennifer Beals, Peter Gallagher, Inanna Sarkis, Pia Mia, Samuel Larsen, Shane Paul McGhie, Khadijha Red Thunder, Dylan Arnold, Matthew Ezell, Meadow Williams, Swen Temmel, Rebecca Lee Robertson, Donald K. Overstreet
Tessa Young heeft alles op een rijtje. Ze is een veelbelovende studente, ze weet wat ze wil en ze heeft een goede relatie. Tijdens haar eerste jaar op de universiteit ontmoet ze echter Hardin Scott, een rebelse jongeman die vol tatoeages staat. Normaal zou ze een jongen als hij ontwijken, maar om een of andere reden wordt ze aangetrokken tot zijn donkere charisma.

12.55

NEVER GROW OLD

2019. Pays-Bas. Director : Ivan Kavanagh
Met : Emile Hirsch (Patrick Tate), John Cusack (Dutch Albert), Danny Webb (Preacher Pike), Antonia Campbell-Hughes (Maria Pike), Paul Ronan (Bill Crabtree)
Patrick woont met zijn gezin in een dorpje waar nooit veel gebeurt, tot het in handen valt van een agressieve groep criminelen. Wanneer hij merkt dat mensen die zich verzetten onverbiddelijk worden afgemaakt, besluit hij om zich aan hun kant te zetten. Een verkeerde beslissing, zo blijkt al snel...

14.35

THE COMPANY YOU KEEP

Movie. 2012. Pays-Bas. Director : Robert Redford
Met : Robert Redford (Jim Grant), Shia LaBeouf (Ben Shepard), Julie Christie (Mimi Lurie), Susan Sarandon (Sharon Solarz), Nick Nolte (Donal Fitzgerald), Chris Cooper (Daniel Sloan), Terrence Howard (Agent FBI Cornelius), Stanley Tucci (Ray Fuller), Richard Jenkins (Jed Lewis), Anna Kendrick (Diana), Brendan Gleeson (Henry Osborne), Brit Marling (Rebecca Osborne), Sam Elliott (Mac Mcleod), Jackie Evancho (Isabel Grant), Stephen Root (Billy Cusimano), Matthew Kimbrough
Jim Grant is advocaat en alleenstaande vader. Hij leidt een rustig leventje, maar dat was ooit anders. In zijn jeugd behoorde hij tot een radicale groep die terroristische aanslagen pleegde als protest tegen de oorlog in Vietnam. Jim bleef uit de handen van het gerecht, maar een ambitieuze jonge journalist haalt de zaak vanonder het stof. Hij onthult de identiteit van de betrokkenen en Jim moet vluchten. Wanhopig gaat hij op zoek naar iemand die zijn naam kan zuiveren.

16.35

ROBINSON CRUSOE

Movie. 2016. Pays-Bas. Director : Ben Stassen
Na een zware storm spoelt de avonturier Robinson Crusoe aan op een exotisch eiland dat enkel door dieren wordt bewoond. De papegaai Dinsdag en zijn vrienden ontvangen de menselijke nieuwkomer met open armen. Robinson is aangewezen op de hulp van zijn nieuwe vrienden om te overleven. Wanneer twee gemene katten zich meester willen maken van het eiland, slaan Robinson en de dieren de handen in elkaar om het olijke duo te verjagen.

18.10

RECKONING

RRK IS DEAD
2020. Pays-Bas. Director : Peter Andrikidis
Met : Aden Young (Mike), Sam Trammell (Leo), Simone Kessell, Laura Gordon, Gloria Garayua, Mitzi Ruhlmann, Milly Alcock, Ed Oxenbould, Finn Little, Anthony Phelan, Diana Glenn
Zoals de meeste vaders, proberen Leo en Mike alles te doen om hun families te beschermen. Allebei proberen ze hun innerlijke demonen de baas te zijn, wat niet altijd makkelijk is. Wanneer een tiener uit de buurt vermoord wordt, worden ze meegetrokken in een spel van wederzijdse verwoesting. Het leven in hun rustige dorpje zal nooit meer hetzelfde zijn.

19.00

THE MISEDUCATION OF CAMERON POST

Movie. 2018. Pays-Bas. Director : Desiree Akhavan
Met : ChloŽ Grace Moretz (Cameron Post), John Gallagher Jr. (Rev. Rick), Sasha Lane (Jane), Jennifer Ehle (Dr. Lydia Marsh), Forrest Goodluck (Adam Red Eagle), Quinn Shephard (Coley Taylor), Owen Campbell (Mark), Christopher Dylan White (Dane), Kerry Butler (Ruth), Steven Hauck (Pastor Crawford), Emily Skeggs (Erin), Dalton Harrod (Jamie), Melanie Ehrlich (Helen Showalter), Illma Gore
Nadat haar beide ouders om het leven kwamen, moet het tienermeisje Cameron bij een tante gaan wonen die heel traditioneel in het leven staat. Wanneer die Cameron betrapt terwijl ze intiem is met een meisje, wordt ze naar een speciaal centrum gestuurd waar ze door middel van therapie terug op het rechte pad moet worden gebracht.

20.35

IMAGE

Movie. 2014. Pays-Bas. Director : Adil El Arbi
Met : Laura Verlinden (Eva), Nabil Mallat (Lahbib), Gene Bervoets (Herman), Geert Van Rampelberg, Yassine Fadel, Sanaa Alaoui, Wouter Hendrickx, Fabrice Boutique (Kader)
De ambitieuze journaliste Eva werkt in opdracht van de grootste tv-zender van het land aan een reportage over de Brusselse probleemwijken. Ze maakt al snel kennis met Lahbib, een zware jongen van Marokkaanse afkomst en een van de gevaarlijkste kerels van de stad. Stilaan raakt Eva gefascineerd door Lahbib en met haar reportage wil ze carriŤre maken. Maar op de redactie is niet iedereen even opgezet met Eva's documentaire.

22.05

THE PAINTED VEIL

Movie. 2006. Pays-Bas. Director : John Curran
Met : Naomi Watts (Kitty Fane), Edward Norton (Walter Fane), Liev Schreiber (Charlie Townsend), Diana Rigg (Mother Superior), Toby Jones (Waddington), Juliet Howland (Dorothy Townsend), Chau Sang Wong (Colonel Yu), Maggie Steed (Mrs. Garstin), Lorraine Laurence (Sister Maryse), Johnny Lee (Angry Chinese Man), Li Feng (Sung Ching), Gesang Meiduo (Amah), Alan David (Mr. Garstin), Lucy Voller (Doris Garstin), Ian Rennick (Geoffrey Denison), Sally Hawkins (Mary), Bin Wu (Student No. 1), Cheng Shihan (Warlord Kwei), Liang Sijie (Student No. 3), Zoe Telford (Leona), Henry Sylow (Walter Junior), Catherine Anaya (Hostess)
In de jaren twintig trouwt de Britse Kitty met bacterioloog Walter, ondanks het feit dat ze niet van hem houdt. Het koppel verhuist naar Shanghai, waar Kitty een affaire begint. Wanneer Walter dit ontdekt, besluit hij uit wraak te verhuizen naar een afgelegen gebied, waar cholera heerst. Kitty heeft geen keus dan met hem mee te gaan. In het midden van de dood en verderf die wordt veroorzaakt door de ongenadige ziekte, leert Kitty een heel andere kant van haar man kennen.