MAI

2021

L M M J V S D
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            
Non disponible | G=chaines/msbn/202105/msbn2105.pdfNon disponible
Non disponible | G=chaines/msbn/202105/msbn2105.docNon disponible

JUIN

2021

L M M J V S D
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30        
Non disponible | G=chaines/msbn/202106/msbn2106.pdfNon disponible
Non disponible | G=chaines/msbn/202106/msbn2106.docNon disponible

Dimanche 1er Novembre 2020

 
M&S NL - 01.11.20- prog

01.35

A NIGHT OF HORROR

Movie. 2019. Pays-Bas. Director : Oliver Park
Met : Clara Kovacic, Ian Costello, James Wright, Michelle Costello
Rod is dj op de radio. Hij presenteert een zeer populair horrorprogramma waarin de luisteraars hun meest angstaanjagende verhalen met de wereld kunnen delen. Op een avond krijgt hij echter een telefoontje van een doodsbang kind, waardoor hij plots ergens in terechtkomt dat hij niet had kunnen voorzien.

03.20

DANIEL ISN'T REAL

Movie. 2019. Pays-Bas. Director : Adam Egypt Mortimer
Met : Hannah Marks, Miles Robbins, Patrick Schwarzenegger, Peter McRobbie, Mary Stuart Masterson, Sasha Lane, Griffin Robert Faulkner, Chukwudi Iwuji
Luke is een achtjarige jongen die onder een trauma gebukt gaat. Hij heeft een denkbeeldig vriendje die hem een wereld vol fantasie voorschotelt. Door allerlei omstandigheden moet de jongen zijn denkbeeldige vriendje opsluiten. Wanneer hij hem vele jaren later terug vrijlaat, brengt hij een lawine aan gebeurtenissen in beweging en zet daarbij onbedoeld zijn eigen leven op het spel.

05.00

SEPP DE WOLVENVRIEND

Movie. 2015. Pays-Bas. Director : Xavier Koller
Met : Jonas Hartmann (Sepp), Marcus Signer (Linard, Uorsins Vater), Tonia Maria Zindel (Luisa), Leonardo Nigro (Armon), Laurin Michael (Roman), Julia Jeker (Seraina), Martin Rapold (Paul), Sarah Sophia Meyer (Annina)
Sepp woont in het idyllische Zwitserse bergdorp Unterengadin, waar ook zijn beste vriendin Seraina en zijn beste vriend, een wolf, wonen. Op het einde van de zomer helpt Sepp zijn ouders met de oogst, die jammer genoeg mislukt. Sepps ouders hebben nu schulden bij de rijke winkelier van het dorp en moeten hun geliefde geit verkopen. Sepp onderneemt samen met Seraina en de wolf een gewaagd avontuur om zijn ouders te helpen.

06.45

HINT OF LOVE

Movie. 2020. Pays-Bas. Director : Kevin Fair
Met : Debs Howard (Becky), Dennis Andres (Will Fryer), Matthew James Dowden (Robert), Aadila Dosani (Madeline), Edwin Perez (Stevie)
Culinair expert Becky wordt aangesteld om het imago van een man die kookboeken uitbrengt, naar een hoger niveau te tillen. Becky is daar niet gelukkig mee, want ze hebben een volledig andere definitie van hoe koken werkt. Maar hoewel hun persoonlijkheden botsen in de keuken, leren ze elkaar daarbuiten beter kennen. Hebben ze toch meer gemeen dan gedacht?

08.20

HOLLYWOOD AAN DE SCHELDE

Movie. 2018. Pays-Bas. Director : Robbe De Hert
Regisseur Robbe De Hert interviewde jarenlang allerlei prominenten uit de Vlaamse filmwereld. Nieuwe talenten als Adil El Arbi, Bilall Fallah en Lukas Dhont, gevestigde waarden als Jan Verheyen, Erik Van Looy en Stijn Coninx, maar ook intussen overleden grootheden als Bobbejaan Schoepen, Hugo Claus en André Delvaux. Die interviews worden afgewisseld met fragmenten uit bijna 100 jaar Vlaamse films, doorspekt met unieke archiefbeelden en opnames achter de schermen.

10.25

ALL THE WILD HORSES

Movie. 2017. Pays-Bas. Director : Ivo Marloh
Deze documentaire brengt de Mongol Derby Horse race in beeld. Dit is de langste, meest intensieve en zware paardenrace ter wereld. De route van deze race is meer dan 650 mijl lang en leidt door allerlei soorten gebergten en woestijnen. Door deze zeer uiteenlopende landschappen en de ontzettend lange duur, wordt deze race gezien als veruit de meest gevaarlijke.

11.55

SKATE KITCHEN

Movie. 2018. Pays-Bas. Director : Crystal Moselle
Met : Rachelle Vinberg (Camille), Dede Lovelace, Nina Moran (Kurt), Kabrina Adams, Ajani Russell, Jules Lorenzo (Eliza), Brenn Lorenzo (Quinn), Elizabeth Rodriguez, Jaden Smith, Darlene Violette (Customer), Taylor Gray (Jared), Hisham Tawfiq (Lawrence), Alexander Cooper (Charlie), Juan Nisvis (Juan), Nico Hiraga (Patrick), CJ Ortiz (Blake), Karim Callender (Tim), Judah Lang (Dusty), Kai Monroe (Kai), Tashiana Washington (Lana), Shredmaster Keith Hardy (Rob), Javier Núñez (Jav)
Camille is net achttien geworden en woont met haar moeder in New York. Ze is verknocht aan skateboarden, maar moet van haar moeder stoppen nadat ze zich ernstig blesseert. Via een groep op Instagram leert ze nieuwe vriendinnen kennen die hun brood proberen te verdienen met skaten. Het duurt niet lang voordat ze Camille vragen om stunts te doen voor de camera.

13.40

THE HUSTLE

Movie. 2019. Pays-Bas. Director : Chris Addison
Met : Timothy Simons, Rebel Wilson, Douggie McMeekin, Ashley McGuire, Casper Christensen, Philip Desmeules, Ingrid Oliver, Jarreau Antoine, Anne Hathaway, Nicholas Woodeson
De klungelige Penny en de arrogante Josephine hebben het helemaal gehad met mannen. Samen besluiten ze op jacht te gaan naar mannelijke miljonairs die ze van hun geld kunnen verlossen. Nadat Penny haar elegantie wat opgekrikt heeft, vatten de twee vrouwen hun gezamenlijke rooftocht aan. Wat als een aarzelende onderneming begint, groeit langzaam uit tot een hoogstandje van vrouwelijk crimineel vernuft.

15.15

FOR LIFE

CLOSING STATEMENT
2020. Pays-Bas. Director : Russell Lee Fine
Met : Nicholas Pinnock (Aaron Wallace), Indira Varma (Safiya Masry), Joy Bryant (Marie Wallace), Mary Stuart Masterson (Anya Harrison), Boris McGiver (DA Maskins), Glenn Fleshler (Frank Foster), Dorian Missick (Jamal Bishop), Tyla Harris (Jasmine Wallace), Timothy Busfield (Henry Roswell)
Aaron lijkt eindelijk de kans te krijgen om zijn nieuwe proces in de rechtbank te verdedigen, maar dat wordt tegengehouden door de terugkeer van gevangenisdirecteur Cyrus Hunt. Safiya heeft het druk met de nasleep van de gevangenisopstand en probeert haar hervormingen te redden.

16.00

DE WITTE VAN SICHEM

Movie. 1980. Pays-Bas. Director : Robbe De Hert
Met : Eric Clerckx, Willy Vandermeulen, Blanka Heirman, Paul-Emile Van Royen, Luc Philips, Chris Lomme
De 12-jarige Louis woont in de Belgische Kempen en wordt De Witte genoemd, naar zijn lichtblonde haar. Hij doet het niet goed op school en haalt de ene schelmenstreek na de andere uit. Dat kattenkwaad levert hem steevast een pak slaag op van zijn strenge vader. Wanneer zijn gedrag de spuigaten begint uit te lopen, moet hij zeer tegen zijn zin gaan werken bij boer Coene. Hij zoekt een uitweg uit de ellende, en het nationalistische boek 'De Leeuw van Vlaanderen' brengt de belhamel op een idee.

17.50

BOULE & BILL

Movie. 2013. Pays-Bas. Director : Alexandre Charlot
Met : Franck Dubosc (Le père de Boule), Marina Foïs (La mère de Boule), Charles Crombez (Boule), Lionel Abelanski, Nicolas Vaude (Le voisin du dessous), Alain Cerrer, Norbert Rutili
Een jonge cockerpup verveelt zich te pletter in zijn kooi in het dierenasiel. Hij kan maar niet het baasje van zijn dromen vinden, tot een klein jongetje komt binnengewandeld dat net hetzelfde rode haar heeft als hijzelf. De twee worden op slag dikke maatjes. Samen zullen ze een hoop lol beleven en kattenkwaad uithalen. Ze gaan een avontuurlijke tijd tegemoet, maar Bollies ouders kunnen heel wat kopzorgen verwachten.

19.10

JUSTIFIED

BULLETVILLE
2010. Pays-Bas. Director : Adam Arkin
Met : Timothy Olyphant (Raylan Givens), Nick Searcy (Art Mullen), Jacob Pitts (Tim Gutterson), Erica Tazel (Rachel Brooks), Joelle Carter (Ava Crowder), Natalie Zea (Winona Hawkins), Walton Goggins (Boyd Crowder), Raymond J. Barry (Arlo Givens), Alexandra Barreto (Pilar), M.C. Gainey (Bo Crowder), Omar Avila (Ernesto), David Meunier (Johnny Crowder), Ray Porter (Hestler Jones)
Vanwege de explosie is Bo de middelen kwijt om zijn schuld aan de drugsbaron af te betalen. Hij besluit om wraak te nemen en schroomt niet om daar veel geweld bij te gebruiken.

20.00

DREAM

DREAM S2 - AFL. 1/4
2019. Pays-Bas. Director : Kirke Ailio Rodwell
Met : Ylvali Rurling (Thea), Frida Gustavsson (Vuxna Thea), Adam Gutniak (Hugo), Peter Eggers (Vuxna Hugo), Emanuel Kielin (Sam), Lancelot Ncube (Vuxna Sam), Adja Krook (Megan), Solí Myhrman (Vuxna Megan)
Als een blauwe asteroïde in haar kamer neerstort, begint Thea steeds vaker en intenser te dromen. Ze ontdekt dat haar dromen de toekomst voorspellen en ontmoet andere kinderen met dezelfde gave. Als de groep erachter komt dat er een vreselijk ongeluk zal plaatsvinden, besluiten ze de handen ineen te slaan om het ongeluk te voorkomen. En die beslissing zal hun toekomst voor eeuwig veranderen.

20.25

DREAM

DREAM S2 - AFL. 2/4
2019. Pays-Bas. Director : Kirke Ailio Rodwell
Met : Ylvali Rurling (Thea), Adam Gutniak (Hugo), Emanuel Kielin (Sam), Adja Krook (Megan), Solí Myhrman (Vuxna Megan), Amanda Ooms (Annie)
Als een blauwe asteroïde in haar kamer neerstort, begint Thea steeds vaker en intenser te dromen. Ze ontdekt dat haar dromen de toekomst voorspellen en ontmoet andere kinderen met dezelfde gave. Als de groep erachter komt dat er een vreselijk ongeluk zal plaatsvinden, besluiten ze de handen ineen te slaan om het ongeluk te voorkomen. En die beslissing zal hun toekomst voor eeuwig veranderen.

20.55

AFTER

Movie. 2019. Pays-Bas. Director : Jenny Gage
Met : Josephine Langford, Hero Fiennes Tiffin, Selma Blair, Jennifer Beals, Peter Gallagher, Inanna Sarkis, Pia Mia, Samuel Larsen, Shane Paul McGhie, Khadijha Red Thunder, Dylan Arnold, Matthew Ezell, Meadow Williams, Swen Temmel, Rebecca Lee Robertson, Donald K. Overstreet
Tessa Young heeft alles op een rijtje. Ze is een veelbelovende studente, ze weet wat ze wil en ze heeft een goede relatie. Tijdens haar eerste jaar op de universiteit ontmoet ze echter Hardin Scott, een rebelse jongeman die vol tatoeages staat. Normaal zou ze een jongen als hij ontwijken, maar om een of andere reden wordt ze aangetrokken tot zijn donkere charisma.

22.40

LA FILLE AU BRACELET

Movie. 2019. Pays-Bas. Director : Stéphane Demoustier
Met : Roschdy Zem (Bruno), Chiara Mastroianni (Céline), Melissa Guers, Anaïs Demoustier (L'avocate)
De 18-jarige Lise wordt ervan beschuldigd haar beste vriendin Flora te hebben vermoord. In afwachting van haar proces, draagt ze al twee jaar een elektronische armband. Nu ze volwassen is, staat ze eindelijk terecht. Lisa ontkent nog steeds dat ze Flora iets heeft aangedaan, ondanks het feit dat alle bewijs in haar richting wijst. Maar dan ontdekken Lises ouders een nieuw element dat het jonge meisje misschien zou kunnen vrijpleiten...