JANVIER

2021

L M M J V S D
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Non disponible | G=chaines/msbn/202101/msbn2101.pdfNon disponible
Non disponible | G=chaines/msbn/202101/msbn2101.docNon disponible

F…VRIER

2021

L M M J V S D
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
Non disponible | G=chaines/msbn/202102/msbn2102.pdfNon disponible
Non disponible | G=chaines/msbn/202102/msbn2102.docNon disponible

Mercredi 19 AoŻt 2020

 
M&S NL - 19.08.20- prog

02.50

PICKINGS

Movie. 2020. Director : Usher Morgan
Met : Lynne Jordan (May Pickens), Michelle Holland (Doris Pickens), Taso Mikroulis (Marvin Lee-Haywood), Julie Reifers (Drunk Patron), Lily Brooks O'Briant (Trailer Girl), Reese Grande (Lily Lee-Haywood), Catie Carlton (Young Jo), Usher Morgan (Waving Shadow Man), Yaron Urbas (Sam 'Hollywood' Barone), Michael Gentile (Momo), Katie Vincent (Scarlet Lee-Haywood), Joel Bernard (Boone Pickens)
Jo Lee-Haywood probeert haar verleden achter zich te laten door een bar uit te baten. Wanneer op een dag een groep mannen besluit om haar zaak te beroven, moet Jo haar verleden onder ogen zien en alles op alles zetten om haar leven en dat van haar gezin te redden.

04.30

WAKE UP

Movie. 2020. Director : Aleksandr Chernyaev
Met : Jonathan Rhys Meyers, William Forsythe, Francesca Eastwood, James Austin Kerr, Malik Yoba
Een man ontwaakt in het ziekenhuis na een zwaar ongeluk met zijn wagen. Hij herinnert zich niet meer wie hij is en hoe hij daar terecht is gekomen. De verpleegster van dienst , Diana, geeft hem de naam John Doe. Wanneer de politie hem wil arresteren voor een reeks gewelddadige moorden, helpt Diana hem te ontsnappen en zijn onschuld te bewijzen. Dit blijkt moeilijker dan verwacht.

06.00

DE VIJF EN HET GEHEIM VAN DE VUURTOREN

Movie. 2014. Director : Mike Marzuk
Met : Valeria Eisenbart, Quirin Oettl, Justus Schlingensiepen, Neele-Marie Nickel
George en haar onafscheidelijke hond Timmy, haar neven Julian en Dick en haar nichtje Annie brengen samen de vakantie door. In een oude smokkelaarsgrot doen ze een schokkende ontdekking: er zijn plannen om Georges vader Quentin, een typische verstrooide professor, te ontvoeren! Quentin heeft op het rotseiland voor hun huis een laboratorium ingericht en gangsters hebben het gemunt op de resultaten van zijn onderzoek. De Vijf zetten alles op alles om Quentin te beschermen.

07.35

TRANSCENDENCE

Movie. 2016. Director : Wally Pfister
Met : Johnny Depp (Will Caster), Paul Bettany (Max Waters), Rebecca Hall (Evelyn Caster), Morgan Freeman (Joseph Tagger), Kate Mara (Bree), Cole Hauser, Cillian Murphy, Clifton Collins Jr., Cory C. Hardrict, Falk Hentschel, Josh Stewart, Luce Rains, Fernando Chien, Steven Liu, Xander Berkeley, Lukas Haas, Wallace Langham, James Burnett, Sam Quinn, Sam Webb, Christopher Gartin, Olivia Taylor Dudley, Abraham Jallad, Lauren Sivan, Laramie Cooley, Nancy Jeris, Colin Jones, Dylan Kenin, Chad Brummett, Antonio Del Prete, Jon Kristian Moore, John Trejo, Matthew J. Berkovitz, Darren Patrick Leis, Donna D. Brown, Richard 'Daniel' Williams, Zackeriah Carpenter, Christina Lancellotti, Kristen Rakes, Seth Adkins, Dean Bailey, Gary Dionne, Bruce Benson, Fred North, Rick Shuster
De wetenschappers Will Caster en zijn vrouw Evelyn zijn experten op het vlak van kunstmatige intelligentie. Ze ontwikkelen een computer die niet alleen zelfstandig kan denken, maar ook gevoelens kan uiten. Net wanneer ze voor een belangrijke doorbraak staan, wordt Will het slachtoffer van een aanslag. Om Wills leven te redden en de laatste hand te leggen aan het project, besluit Evelyn haar man te verbinden met de machine, wat ongekende gevolgen heeft.

09.30

ROMAN J. ISRAEL, ESQ.

Movie. 2019. Director : Dan Gilroy
Met : Denzel Washington (Roman J. Israel), Colin Farrell (George Pierce), Shelley Hennig (Olivia), Carmen Ejogo (Maya Alston), Tony Plana (Jesse Salinas), Lynda Gravatt (Vernita Wells), Amanda Warren (Lynn Jackson), Hugo Armstrong (Fritz Molinar), Sam Gilroy (Connor Novick), DeRon Horton (Derrell Ellerbee), Amari Cheatom (Carter Johnson), Vince Cefalu (Security Bailiff), Tarina Pouncy (Hallway Bailiff), Melina Nassour (Nazneen Contractor), Niles Fitch (Langston Bailey), Jocelyn Ayanna (Court Officer Bailiff), Eli Bildner (Prosecutor Michael Wesley), Robert Prescott (Hon. Adam W. Hilliard), Sedale Threatt Jr. (Jeff), Elisa Perry (Felicity Ellerbee)
De idealistische advocaat Roman J Israel is actief binnen het overbelaste gerechtelijke apparaat van Los Angeles. Als zijn mentor sterft, gaat hij werken voor het advocatenkantoor van de ambitieuze George Pierce en leert hij de sociale activiste Maya Alston kennen. Doordat Israel een aantal onthutsende ontdekkingen doet, raakt het activisme dat voorheen een belangrijk deel van zijn leven vormde, gaandeweg ondergesneeuwd, tot de advocaat uiteindelijk in een existentiŽle crisis terechtkomt.

11.25

TARZAN

Movie. 2015. Director : Reinhard Klooss
In een afgelegen streek van Afrika komen de wetenschappers John Greystroke en zijn vrouw Alice om het leven. Hun driejarige zoontje blijft achter en is ten dode opgeschreven, tot Kala, een zachtaardige apin, zich over het kleintje ontfermt. De jongen groeit op bij de berggorilla's in de wildernis en denkt dat hij een van hen is. Maar dan ontmoet hij in de jungle de mooie Jane, die haar vader bij een expeditie begeleidt, en hij ontwikkelt onbekende, menselijke gevoelens voor haar.

12.55

BREAKOUT

Movie. 2015. Director : Damian Lee
Met : Brendan Fraser (Jack), Dominic Purcell (Tommy Baxter), Ethan Suplee (Kenny Baxter), Daniel Kash (Chuck), Christian Martyn (Mikey), Amy Price-Francis (Maria)
Tijdens een kampeertrip zijn een broer en zus toevallig getuige van een moord en het ontspannende reisje ontaardt in een nachtmerrie. De daders willen alle getuigen uit de weg ruimen en zetten de jacht in op de kinderen. Hun vader zit een gevangenisstraf uit, maar wanneer hij hoort in wat voor gevaar zijn kinderen zich bevinden, doet hij er alles aan om zo snel mogelijk te ontsnappen. Hij is buiten zichzelf van woede en zorgen. De jagers worden al gauw prooien.

14.25

ANGEL OF MINE

Movie. 2021. Director : Kim Farrant
Met : Yvonne Strahovski (Claire), Luke Evans (Mike), Noomi Rapace, Richard Roxburgh, Rob Collins, Finn Little, Tracy Mann, Rachel Gordon, Emily Gruhl (Courtney), Pip Miller, Mirko Grillini (Actor), Annika Whiteley (Lola), Ayeshah Rose (Customer), Vivienne Perry (Ice Skater), Irene Chen (Dance Instructor), Rebecca Bower (Alice), Indi Serafin (Jeremy), Genevieve Salinas (Lola's Friend), Audrey Salinas (Lola's Friend)
Na het verlies van haar kind, slaagt Lizzie er niet meer in de draad weer op te nemen. Wanneer ze een koppel ontmoet wiens dochter als twee druppels water op haar overleden kind lijkt, gaat het met Lizzie's mentale toestand van kwaad naar erger. Ze doet er alles aan om tijd door te brengen met het jonge meisje en raakt er steeds meer van overtuigd dat het haar eigen kind is. De spanning tussen Lizzie en het bevriende koppel komt tot een hoogtepunt en jarenlange geheimen komen boven water...

16.00

FATWA

Movie. 2020. Director : Mahmoud Ben Mahmoud
Met : Ahmed Hafiane, Ghalia Benali, S‚rra Hanachi
Brahim keert van Frankrijk terug naar TunesiŽ om zijn zoon Marouane te begraven. Hij zou omgekomen zijn door een verkeersongeval, maar Brahim heeft moeite om de officiŽle verklaring te aanvaarden. Wanneer hij na de begrafenis zaken ontdekt die hij niet wist over zijn zoon, begint hij verder te graven en ontdekt in de flat van zijn overleden zoon boeken over de jihad.

17.40

PLUK VAN DE PETTEFLET

Movie. 2006. Director : Ben Sombogaart
Met : Chris Bolczek (Portier), Erica Terpstra (Burgermeester), Hanneke Riemer (Mevrouw Helderder), Jack Wouterse (Vader Stamper), Janieck van de Polder (Pluk), Stefan de Walle (Dokter), Suzanne Zuiderwijk (Aagje), Willem Smit (Stampertje)
De achtjarige Pluk is op zoek naar een nieuwe plek om te wonen. Wanneer hij bij de Petteflet terechtkomt, krijgt hij helaas te horen dat er geen kamer meer beschikbaar is. Maar toevallig hoort Pluk van Dollie de duif dat het torenkamertje onbewoond is. Pluk aarzelt niet en neemt zijn intrek in het kamertje. Hij maakt kennis met de bewoners van de Petteflet en de dieren van de aanpalende Torteltuin.

19.10

JUSTIFIED

RIVERBROOK
2012. Director : Michael Dinner
Met : Timothy Olyphant (Raylan Givens), Nick Searcy (Art Mullen), Jacob Pitts (Tim Gutterson), Erica Tazel (Rachel Brooks), Walton Goggins (Boyd Crowder), Joelle Carter (Ava Crowder), Natalie Zea (Winona Hawkins), Kristin Bauer (Shirley), Chris Ellis (Cooper), Damon Herriman (Dewey Crowe), Johnny Sneed (Dupree), Myk Watford (Price), Bill Glass (Father), Colleen McGrann (Mother)
Raylan komt in aanraking met twee ontsnapte gevangenen en wordt opgesloten in een berging. Cooper, een van de voortvluchtigen, is op zoek naar zijn verstopte buit, maar als blijkt dat zijn geld is verdwenen escaleert de situatie volledig.

20.00

NASHVILLE

NASHVILLE S4 - AFL. 13/21
2017. Director : Callie Khouri
Met : Connie Britton (Rayna Jaymes), Hayden Panettiere (Juliette Barnes), Clare Bowen (Scarlett O'Connor), Chris Carmack (Will Lexington), Will Chase (Luke Wheeler), Charles Esten (Deacon Claybourne), Jonathan Jackson (Avery Barkley), Sam Palladio (Gunnar Scott), Maisy Stella (Daphne Conrad), Lennon Stella (Maddie Conrad), Aubrey Peeples (Layla Grant), Ed Amatrudo (Glenn Goodman), David Alford (Bucky Dawes), Jeananne Goossen (Vita Martin), Keean Johnson (Colt Wheeler), Steve Kazee (Riff Bell), Meg Steedle (Sienna), Jessy Schram (Cash Gray), Mark Collie (Frankie Gray)
Luke begint zich ernstig vragen te stellen over zijn beslissing om Riff Bell uit te nodigen op zijn tournee. Deacon en Frankie bespreken de situatie omtrent Vita. Frankie komt tot een besluit met zeer verstrekkende gevolgen voor veel mensen.

20.45

KURSK

Movie. 2020. Director : Thomas Vinterberg
Met : Lťa Seydoux (Tanya Kalekov), Colin Firth (David Russell), Matthias Schoenaerts (Mikhail Kalekov), Steven Waddington (Graham Mann), Zlatko Buric (Kulkin)
Een groep Russische mariniers vertrekt met de onderzeeŽr 'Kursk' op missie in de Barentszzee. Nadat een oververhitte bom aan boord ontploft en de Kursk zinkt, is het nog slechts een kwestie van tijd vooraleer de bemanning een gewisse dood tegemoet treedt. De Russen zetten een reddingsactie op touw, maar de middelen zijn ontoereikend. Door het afwimpelen van buitenlandse hulp worden tientallen mensenlevens meedogenloos op het spel gezet.

22.45

MONK COMES DOWN THE MOUNTAIN

Movie. 2017. Director : Chen Kaige
Met : Wang Baoqiang, Aaron Kwok, Chang Chen, Lin Chi Ling, Fan Wei, Xueqi Wang, Li Xuejian, Vanness Wu, Jaycee Chan, Lam Suet, danny chan
In het China van de jaren dertig groeit He Anxia op in een klooster in de bergen. De monnik leert er alles over krijgskunst en wordt op een dag de wijde wereld ingestuurd. Buiten de kloostermuren krijgt He Anxia heel wat inzicht in de menselijke natuur, een kennis die hij goed kan inzetten als assistent van een arts in de stad. Maar wanneer hij ontdekt dat de vrouw van zijn meester een affaire heeft met diens broer, weet ook He Anxia zich geen raad.

00.40

POSTHUMOUS

Movie. 2016. Director : Lulu Wang
Met : Brit Marling (McKenzie Grain), Jack Huston (Liam Price), Lambert Wilson (Daniel S. Volpe), Tom Schilling (Ben), Alexander Fehling (Erik Alder), Nikolai Kinski (Kaleb Moo), Isabelle Redfern (Randy)
Liam is een kunstenaar die de hele tijd met zichzelf overhoop ligt. Wanneer zijn zelfmoord onterecht wordt aangekondigd, schieten de prijzen van zijn kunstwerken omhoog en wordt hij steeds beroemder. De kunstenaar besluit om het nieuws niet te ontkennen en het spelletje mee te spelen. Om toch onder de mensen te kunnen komen, doet hij zich voor als zijn eigen tweelingbroer. Zijn plan begint evenwel gevaar te lopen wanneer een charmante verslaggeefster opduikt.