SEPTEMBRE

2020

L M M J V S D
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30        
Non disponible | G=chaines/msbn/202009/msbn2009.pdfNon disponible
Non disponible | G=chaines/msbn/202009/msbn2009.docNon disponible

OCTOBRE

2020

L M M J V S D
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  
Non disponible | G=chaines/msbn/202010/msbn2010.pdfNon disponible
Non disponible | G=chaines/msbn/202010/msbn2010.docNon disponible

Dimanche 16 Août 2020

 
M&S NL - 16.08.20- prog

02.05

NASHVILLE

NASHVILLE S4 - AFL. 12/21
2017. Director : Steve Robin
Met : Connie Britton (Rayna Jaymes), Hayden Panettiere (Juliette Barnes), Clare Bowen (Scarlett O'Connor), Chris Carmack (Will Lexington), Will Chase (Luke Wheeler), Charles Esten (Deacon Claybourne), Jonathan Jackson (Avery Barkley), Sam Palladio (Gunnar Scott), Maisy Stella (Daphne Conrad), Lennon Stella (Maddie Conrad), Aubrey Peeples (Layla Grant), Ed Amatrudo (Glenn Goodman), David Alford (Bucky Dawes), Jeananne Goossen (Vita Martin), Keean Johnson (Colt Wheeler), Steve Kazee (Riff Bell), Scout Taylor-Compton (Erin), Mark Collie (Frankie Gray), Jessy Schram (Cash Gray), Sumalee Montano (Dr. Kitley), Cam 'Buzz' Brainard (Himself)
Luke schakelt zijn oude vriend Riff Bell in om hem te vergezellen op zijn tournee. Ze beginnen onmiddellijk te plannen hoe ze Riff in de show zullen verwerken. Ondertussen komt de nieuwe zangeres Vita aan in The Beverly, waar ze Deacon ervan probeert te overtuigen dat ze alcohol mag drinken.

02.50

SUNSET

Movie. 2020. Director : László Nemes
Met : Juli Jakab, Vlad Ivanov, Susanne Wuest, Evelin Dobos
1915. Írisz Leiter komt uit een beroemde hoedenfamilie in Boedapest. Haar ouders stierven toen ze twee was. Op haar 21ste reist Írisz vanuit Wenen terug naar Boedapest, op zoek naar een baantje in de herbouwde hoedenwinkel van haar familie en in de hoop meer over haar ouders te weten te komen. Ter plekke hoort Írisz over het bestaan van een broer, en tot ongenoegen van velen doet ze er alles aan om hem op het spoor te komen. Een duistere wereld vol intriges ontvouwt zich.

05.10

ALL THE SINS

ALL THE SINS S1 - AFL. 1/6
2019
All the Sins

06.00

BIGFOOT JUNIOR

Movie. 2019. Director : Ben Stassen
De jonge tiener Adam is een buitenbeentje. Als hij op een dag ontdekt dat zijn verdwenen vader niemand minder dan de legendarische Bigfoot is, vallen de puzzelstukjes op hun plaats en gaat hij in het bos naar hem op zoek. Vader en zoon vinden elkaar en halen de verloren tijd in, maar het gevaar loert om de hoek. De meedogenloze firma HairCo. wil Bigfoot namelijk gevangennemen om experimenten met hem uit te voeren. Vader en zoon slaan samen op de vlucht.

07.35

I HATE KIDS

Movie. 2021. Director : John Asher
Met : Michael McHale (Deejay), Tituss Burgess (The Amazing Fabular), Lewie Bartone (Chaz), Tom Everett Scott (Nick Pearson), Johny Visotcky (Jimmy), Bo Foxworth (Dad), Ray Abruzzo (Walter), Rachel Boston (Sydney Bartlett), Andrew Bowen (Richard), Rhea Seehorn (Kelly), Joyce Bulifant (Betty Bartlett), Roger Perry (Phil Bartlett), Bryan Batt (Reverend McGooley), Julian Feder (Mason), Jeris Poindexter (Attendant), Roger (Mr.Sparkles), Patrice Barrie (Old Annie), Maria De Lourdes Severny (Carla Intinoli), Emily De Margheriti (Daisy), Beth Riesgraf (Schyler), Julie Ann Emery (Joanna), Arden Myrin (Janice Bodicker), Marisa Tomei (Christine Hurley), John Landis (Psychic #4), Mary Hollis Inboden (Delivery Room Nurse), Nathan Arenas (Frank), Stephane Nicoli (Bridal shop employee), Rico E. Anderson (CHP Officer Evans), Tiffany Yvonne Cox (Delivery Nurse #2), Johnny Visotcky (Valet), Kimberly Blair (Psychic 2), Chris Levine (Winny / Freddy), Kevyn Bashore (Wedding Guest), Akinyele Caldwell (Hero Kid), Dita McCool (Ex Girlfriend), Sheila M. Lockhart (Psychic), Jeremy Russell (Groomsman), Todd Traina (Psychic #1), Rachel McHale (Psychic #2), Daisy Traina (Tae Kwan Do Girl)
Tegen alle verwachtingen in gaat de eeuwige vrijgezel Nick Pearson toch trouwen. Maar dan hoort hij vlak voor de grote dag dat hij een tienerzoon heeft. Nick heeft echter een bloedhekel aan kinderen. De jongen terugsturen naar zijn moeder kan niet, want Nick heeft er geen idee van wie dat kan zijn. Hij zal samen met zijn zoon, die over paranormale gaven beschikt, op zoek moeten naar een van zijn vroegere veroveringen.

09.05

YULI

Movie. 2020. Director : Icíar Bollaín
Met : Carlos Acosta (Yuli), Laura de la Uz, Andrea Doimeadios, César Domínguez, Edison Manuel Olvera
Cuba in de jaren tachtig. De kleine Carlos is gezegend met een uitzonderlijk danstalent, maar wil voetballer worden. Zijn vader, die hem 'Yuli' noemt naar de Afrikaanse oorlogsgod, beslist eenzijdig dat Carlos professioneel danser moet worden en stuurt hem naar het Cubaanse staatsballet. Vele jaren later is Carlos de eerste Cubaanse balletdanser van internationale faam in Londen. Maar hij blijft terugverlangen naar Havana, en na een dansblessure dringt zich een drastisch besluit op.

10.55

KIDS IN LOVE

Movie. 2018. Director : Chris Foggin
Met : Will Poulter (Jack), Alma Jodorowsky (Evelyn), Cara Delevingne (Viola), Preston Thompson (Cassius), Sebastian De Souza (Milo), Gala Gordon (Elena), Jamie Blackley (Tom), Pip Torrens (Graham), Geraldine Somerville (Linda), Jack Fox (Lars), Jack Bannon
Jack heeft zijn diploma op zak en is volop toekomstplannen aan het smeden. Maar wanneer hij de betoverende Evelyn tegen het lijf loopt, komt zijn leven in een stroomversnelling terecht. De frivole Franse neemt Jack op sleeptouw en laat hem proeven van het opwindende Londense uitgaansleven. Maar het duurt niet lang voor Jack beseft dat een hedonistische levensstijl ook niet alles is.

12.20

SEULES LES BÊTES

Movie. 2021. Director : Dominik Moll
Met : Denis Ménochet (Michel Farange), Laure Calamy (Alice Farange), Damien Bonnard (Joseph Bonnefille), Valeria Bruni Tedeschi (Evelyne Ducat), Bastien Bouillon (Gendarme Cédric Vigier), Guy Roger N'Drin (Armand), Nadia Tereszkiewicz (Marion), Marie Amie
Een jonge vrouw verdwijnt spoorloos tijdens een sneeuwstorm. Haar auto wordt uiteindelijk teruggevonden, geparkeerd bij een aantal afgelegen boerderijen in de bergen. De rechercheurs hebben geen aanwijzingen en de boeren lijken niet bereid te zijn om te helpen in het onderzoek. Er zijn vijf hoofdverdachten die allemaal hun eigen geheimen hebben ...

14.15

MONK COMES DOWN THE MOUNTAIN

Movie. 2017. Director : Chen Kaige
Met : Wang Baoqiang, Aaron Kwok, Chang Chen, Lin Chi Ling, Fan Wei, Xueqi Wang, Li Xuejian, Vanness Wu, Jaycee Chan, Lam Suet, danny chan
In het China van de jaren dertig groeit He Anxia op in een klooster in de bergen. De monnik leert er alles over krijgskunst en wordt op een dag de wijde wereld ingestuurd. Buiten de kloostermuren krijgt He Anxia heel wat inzicht in de menselijke natuur, een kennis die hij goed kan inzetten als assistent van een arts in de stad. Maar wanneer hij ontdekt dat de vrouw van zijn meester een affaire heeft met diens broer, weet ook He Anxia zich geen raad.

16.10

FOR LIFE

FOR LIFE S1 - AFL. 1/13
2020

17.00

PLUK VAN DE PETTEFLET

Movie. 2006. Director : Ben Sombogaart
Met : Chris Bolczek (Portier), Erica Terpstra (Burgermeester), Hanneke Riemer (Mevrouw Helderder), Jack Wouterse (Vader Stamper), Janieck van de Polder (Pluk), Stefan de Walle (Dokter), Suzanne Zuiderwijk (Aagje), Willem Smit (Stampertje)
De achtjarige Pluk is op zoek naar een nieuwe plek om te wonen. Wanneer hij bij de Petteflet terechtkomt, krijgt hij helaas te horen dat er geen kamer meer beschikbaar is. Maar toevallig hoort Pluk van Dollie de duif dat het torenkamertje onbewoond is. Pluk aarzelt niet en neemt zijn intrek in het kamertje. Hij maakt kennis met de bewoners van de Petteflet en de dieren van de aanpalende Torteltuin.

18.35

BLINDSPOTTING

Movie. 2020. Director : Carlos López Estrada
Met : Daveed Diggs, Rafael Casal, Janina Gavankar, Jasmine Cephas Jones, Ethan Embry, Tisha Campbell, Utkarsh Ambudkar, Kevin Carroll, Nyambi Nyambi, Jon Chaffin, Wayne Knight, Margo Hall, Ziggy Baitinger, Leland Orser, Travis Parker, Lance Cameron Holloway, Justin Chu Cary, Casey Adams, Michael Rhys Kan, Justin Liu
Collin is na zijn veroordeling bezig om zijn leven terug op het juiste spoor te krijgen. Hij werkt samen met zijn beste vriend Miles voor een verhuisfirma. Wanneer hij echter getuige is van een gruwelijk incident waarbij een politieagent een zwart man neerschiet, krijgt hij dit niet uit zijn hoofd. Steeds meer begint hij te twijfelen aan zijn goede voornemens van toen hij de gevangenis mocht verlaten.

20.10

JUSTIFIED

RIVERBROOK
2012. Director : Michael Dinner
Met : Timothy Olyphant (Raylan Givens), Nick Searcy (Art Mullen), Jacob Pitts (Tim Gutterson), Erica Tazel (Rachel Brooks), Walton Goggins (Boyd Crowder), Joelle Carter (Ava Crowder), Natalie Zea (Winona Hawkins), Kristin Bauer (Shirley), Chris Ellis (Cooper), Damon Herriman (Dewey Crowe), Johnny Sneed (Dupree), Myk Watford (Price), Bill Glass (Father), Colleen McGrann (Mother)
Raylan komt in aanraking met twee ontsnapte gevangenen en wordt opgesloten in een berging. Cooper, een van de voortvluchtigen, is op zoek naar zijn verstopte buit, maar als blijkt dat zijn geld is verdwenen escaleert de situatie volledig.

21.00

MIDNIGHT SUN

MIDNIGHT SUN S1 - AFL. 06
2018. Director : Måns Mårlind
Met : Leïla Bekhti (Kahina Zadi), Gustaf Hammarsten (Anders Harnesk), Jakob Hultcrantz Hansson (Thorndahl), Peter Stormare (Rutger Burlin), Oscar Skagerberg (Kristoffer Hanki), Richard Ulfsäter (Thor), Denis Lavant (Pierre Carnot), Olivier Gourmet (Alain Gruard), Iggy Malmborg (Eddie)
Sparen vraagt om een nieuwe vergadering met de overlevende mijnwerkers. Kimmo schuift de schuld van de moorden in de schoenen van de lokale Sámi-bevolking en draagt hen op om het Young Sámi Centrum te vernietigen. Kahina laat Nadji terug naar Parijs vliegen, maar hij bedenkt zich en stapt net op tijd uit het vliegtuig. Op de terugweg wordt hij opgepikt door Alain.

22.00

NON-STOP

Movie. 2016. Director : Jaume Collet-Serra
Met : Liam Neeson (Bill Marks), Julianne Moore, Corey Stoll, Michelle Dockery, Scoot McNairy, Nate Parker, Lupita Nyong'o, Omar Metwally, Jason Butler Harner, Linus Roache, Shea Whigham, Anson Mount, Quinn McColgan, Corey Antonio Hawkins, Frank Deal, Bar Paly, Edoardo Costa, Jon Abrahams, Amanda Quaid, Beth Dixon, Cameron Moir, Lars Gerhard, Oliver Lehne, Michael Thomas Walker, Pat Kiernan, Annika Pergament, Victoria Arbiter, Jefrey Pollock, Hank Sheinkopf, Dani DeWaal, Adi Hanash
Tijdens een vlucht van New York naar Londen krijgt de futloze vluchtbewaker Bill Marks een reeks mysterieuze sms-berichten. Een afperser eist dat Bill honderdvijftig miljoen dollar overschrijft op een geheime bankrekening. Indien het bevel niet wordt opgevolgd, dreigt de onbekende afzender ermee om elke twintig minuten een passagier om het leven te brengen. Voor Bill begint een bloedstollende race tegen de klok.

23.45

IL TRADITORE

Movie. 2021. Director : Marco Bellocchio
Met : Pierfrancesco Favino (Tommaso Buscetta), Luigi Lo Cascio (Totuccio Contorno), Maria Fernanda Cândido (Cristina), Gabriele Arena (Spadaro's lawyer defender), Fabrizio Ferracane (Pippo Calò), Fausto Russo Alesi (Giovanni Falcone), Marco Gambino (Procuratore Generale Palermo), Massimiliano Ubaldi (Giovanni Brusca), Nunzia Lo Presti (Riina's wife), Federica Butera (Silvana Buscetta), Maria Fernanda Candido, Nicola Cali, Giovanni Calcagno, Bruno Cariello, Bebo Storti, Vincenzo Pirrotta, Goffredo Maria Bruno, Paride Cicirello, Gabriele Cicirello, Elias Schilton, Alessio Pratico, Piergiorgio Bellocchio, Antonio Orlando, Ada Nistico
Tommaso Buscetta is een maffiabaas uit Sicilië die na een oorlog met een rivaliserende familie gearresteerd wordt in Brazilië. Nadat hij terug naar Italië wordt overgebracht, wordt hij de eerste maffioso die zich niet aan de zwijgplicht van de maffia houdt en breekt onder de druk van zijn ondervragers.