JANVIER

2021

L M M J V S D
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Non disponible | G=chaines/msbn/202101/msbn2101.pdfNon disponible
Non disponible | G=chaines/msbn/202101/msbn2101.docNon disponible

FÉVRIER

2021

L M M J V S D
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
Non disponible | G=chaines/msbn/202102/msbn2102.pdfNon disponible
Non disponible | G=chaines/msbn/202102/msbn2102.docNon disponible

Samedi 15 Août 2020

 
M&S NL - 15.08.20- prog

02.35

BLINDSPOTTING

Movie. 2020. Director : Carlos López Estrada
Met : Daveed Diggs, Rafael Casal, Janina Gavankar, Jasmine Cephas Jones, Ethan Embry, Tisha Campbell, Utkarsh Ambudkar, Kevin Carroll, Nyambi Nyambi, Jon Chaffin, Wayne Knight, Margo Hall, Ziggy Baitinger, Leland Orser, Travis Parker, Lance Cameron Holloway, Justin Chu Cary, Casey Adams, Michael Rhys Kan, Justin Liu
Collin is na zijn veroordeling bezig om zijn leven terug op het juiste spoor te krijgen. Hij werkt samen met zijn beste vriend Miles voor een verhuisfirma. Wanneer hij echter getuige is van een gruwelijk incident waarbij een politieagent een zwart man neerschiet, krijgt hij dit niet uit zijn hoofd. Steeds meer begint hij te twijfelen aan zijn goede voornemens van toen hij de gevangenis mocht verlaten.

04.10

LES FILLES DU SOLEIL

Movie. 2020. Director : Eva Husson
Met : Golshifteh Farahani (Bahar), Emmanuelle Bercot (Mathilde), Zübeyde Bulut (Lamia)
Bahar leidt een Koerdische groep verzetsstrijders in een door extremisten veroverd gebied. De vrouwen zijn stuk voor stuk uit de klauwen van extremisten ontsnapt en hebben gezworen zich met geweld te wreken. De meegereisde journaliste Mathilde probeert de zin van de waanzin te onderscheiden en legt alles zoveel mogelijk op de gevoelige plaat vast. Bahar wordt bovenal gedreven door de zoektocht naar haar gevangengenomen zoontje.

06.00

TARZAN

Movie. 2015. Director : Reinhard Klooss
In een afgelegen streek van Afrika komen de wetenschappers John Greystroke en zijn vrouw Alice om het leven. Hun driejarige zoontje blijft achter en is ten dode opgeschreven, tot Kala, een zachtaardige apin, zich over het kleintje ontfermt. De jongen groeit op bij de berggorilla's in de wildernis en denkt dat hij een van hen is. Maar dan ontmoet hij in de jungle de mooie Jane, die haar vader bij een expeditie begeleidt, en hij ontwikkelt onbekende, menselijke gevoelens voor haar.

07.35

GIRL MOST LIKELY

Movie. 2014. Director : Shari Springer Berman
Met : Kristen Wiig (Imogene), Annette Bening (Zelda), Matt Dillon (George), Darren Criss (Lee), Christopher Fitzgerald (Ralph), June Diane Raphael, Natasha Lyonne, Nathan Corddry, Michelle Morgan, Mickey Sumner, Elizabeth Inghram, Melissa Navia, Michelle Hurd, Murray Bartlett, Joe Basile, Reed Birney, Jon Cooper, Aliya Carter, Ronald Guttman, Antwayn Hopper
Imogene is een mislukte toneelschrijfster uit New York. Niet alleen haar professionele leven is een fiasco, maar ook haar relatie zit in het slop. Om haar vriendje terug te winnen, doet ze alsof ze een zelfmoordpoging onderneemt. Maar ook dat loopt verkeerd af, want het enige gevolg is dat ze weer onder voogdij van haar onhebbelijke moeder Zelda wordt geplaatst. In het ouderlijke huis wonen nu niet alleen George, Zelda's nieuwe minnaar, maar ook Lee, die Imogenes oude slaapkamer inpalmt.

09.20

LA QUIETUD

Movie. 2020. Director : Pablo Trapero
Met : Martina Gusman (Mia), Bérénice Bejo (Eugenia), Edgar Ramírez (Vincent), Graciela Borges (Esmeralda), Joaquín Furriel (Esteban)
Als haar vader een beroerte krijgt keert Eugenia terug naar het familiebedrijf bij Buenos Aires, La Quietud. Daar wordt ze herenigd met haar moeder en zus Mia, maar ook met haar stervende vader. Na zijn dood worden de zussen en hun moeder geconfronteerd met nieuw ontdekte geheimen en onverwerkte emotionele trauma's.

11.10

OCTOBER GALE

Movie. 2016. Director : Ruba Nadda
Met : Patricia Clarkson (Helen), Scott Speedman (William), Tim Roth (Tom), Dani Kind, Billy MacLellan, Eric Murdoch, Aidan Devine, Callum Keith Rennie
De arts Helen is diep in de rouw om de dood van haar man en trekt zich terug in een hut aan het meer waar ze samen vele mooie momenten beleefden. Op een dag ligt een neergeschoten man voor de deur, die Helen verzorgt en in huis neemt. De man, Will, antwoordt ontwijkend op haar vragen over het waarom van de wonde, maar smeekt haar om de deur niet voor vreemden te openen. Helen beseft al snel dat de huurmoordenaar in de buurt rondwaart en de klus koste wat het kost wil afmaken.

12.40

REGRESSION

Movie. 2017. Director : Alejandro Amenabar
Met : Emma Watson (Angela Gray), Ethan Hawke (Bruce Kenner), Aaron Ashmore, David Thewlis (Professor Kenneth Raines), Devon Bostick (Roy Gray), Dale Dickey (Rose Gray), Adam Butcher (Brody), Aaron Abrams (Farrell), Kristian Bruun (Andrew), David Dencik (John Gray), Lothaire Bluteau (Reverend Murray), Peter MacNeill (Cleveland), Janet Porter (S. Cooper), Jacob Neayem (Charlie)
De rechercheur Bruce Kenner onderzoekt een schokkende zaak. De jonge Angela Gray beschuldigt haar vader John van weerzinwekkende misdaden die hij als lid van een sekte zou hebben begaan. Maar John kan zich niets herinneren. De psycholoog Dr. Raines wordt ingeschakeld om de gruwelijke gebeurtenissen te achterhalen door onderdrukte herinneringen aan de oppervlakte te brengen. Geplaagd door duistere visioenen komt Kenner de waarheid op het spoor en die overtreft zelfs zijn ergste vermoedens.

14.25

TRANSCENDENCE

Movie. 2016. Director : Wally Pfister
Met : Johnny Depp (Will Caster), Paul Bettany (Max Waters), Rebecca Hall (Evelyn Caster), Morgan Freeman (Joseph Tagger), Kate Mara (Bree), Cole Hauser, Cillian Murphy, Clifton Collins Jr., Cory C. Hardrict, Falk Hentschel, Josh Stewart, Luce Rains, Fernando Chien, Steven Liu, Xander Berkeley, Lukas Haas, Wallace Langham, James Burnett, Sam Quinn, Sam Webb, Christopher Gartin, Olivia Taylor Dudley, Abraham Jallad, Lauren Sivan, Laramie Cooley, Nancy Jeris, Colin Jones, Dylan Kenin, Chad Brummett, Antonio Del Prete, Jon Kristian Moore, John Trejo, Matthew J. Berkovitz, Darren Patrick Leis, Donna D. Brown, Richard 'Daniel' Williams, Zackeriah Carpenter, Christina Lancellotti, Kristen Rakes, Seth Adkins, Dean Bailey, Gary Dionne, Bruce Benson, Fred North, Rick Shuster
De wetenschappers Will Caster en zijn vrouw Evelyn zijn experten op het vlak van kunstmatige intelligentie. Ze ontwikkelen een computer die niet alleen zelfstandig kan denken, maar ook gevoelens kan uiten. Net wanneer ze voor een belangrijke doorbraak staan, wordt Will het slachtoffer van een aanslag. Om Wills leven te redden en de laatste hand te leggen aan het project, besluit Evelyn haar man te verbinden met de machine, wat ongekende gevolgen heeft.

16.25

SEULES LES BÊTES

Movie. 2021. Director : Dominik Moll
Met : Denis Ménochet (Michel Farange), Laure Calamy (Alice Farange), Damien Bonnard (Joseph Bonnefille), Valeria Bruni Tedeschi (Evelyne Ducat), Bastien Bouillon (Gendarme Cédric Vigier), Guy Roger N'Drin (Armand), Nadia Tereszkiewicz (Marion), Marie Amie
Een jonge vrouw verdwijnt spoorloos tijdens een sneeuwstorm. Haar auto wordt uiteindelijk teruggevonden, geparkeerd bij een aantal afgelegen boerderijen in de bergen. De rechercheurs hebben geen aanwijzingen en de boeren lijken niet bereid te zijn om te helpen in het onderzoek. Er zijn vijf hoofdverdachten die allemaal hun eigen geheimen hebben ...

18.20

MINDSCAPE

Movie. 2015. Director : Jorge Dorado
Met : Taissa Farmiga (Anna), Mark Strong (John), Brian Cox (Sebastian), Julio Perillan, Clare Calbraith, Alberto Ammann, Richard Dillane, Molly Stein, Marc Padró, Frida Palsson, David Chevers, Bruno Sevilla, Aisha Prigann, Sanny Van Heteren, Saskia Reeves, Molly Malcolm, Simon Cohen, Indira Varma, Noah Taylor, Eliza Bateman, Julie Nash, Antonia Clarke, Jessica Barden, Ianthe Schnitzler, Harris Gordon, Rod Hallett, Rob Bateman, Shirley Roper, Hovik Keuchkerian, Minnie Marx, Sophie O
John Washington heeft de gave om gedachten te lezen en wordt vaak ingeschakeld door de politie om de slachtoffers of de daders van misdrijven details te doen herinneren. Hij krijgt de zaak toegeschoven van Anna, de geniale tienerdochter van een rijke familie. John moet zien te achterhalen of de jonge vrouw last heeft van trauma's of een regelrechte psychopate is. Maar naarmate zijn onderzoek vordert, begint hij te beseffen dat Anna zelf niet vies is van perverse psychologische spelletjes.

20.00

FOR LIFE

FOR LIFE S1 - AFL. 1/13
2020

20.50

MONK COMES DOWN THE MOUNTAIN

Movie. 2017. Director : Chen Kaige
Met : Wang Baoqiang, Aaron Kwok, Chang Chen, Lin Chi Ling, Fan Wei, Xueqi Wang, Li Xuejian, Vanness Wu, Jaycee Chan, Lam Suet, danny chan
In het China van de jaren dertig groeit He Anxia op in een klooster in de bergen. De monnik leert er alles over krijgskunst en wordt op een dag de wijde wereld ingestuurd. Buiten de kloostermuren krijgt He Anxia heel wat inzicht in de menselijke natuur, een kennis die hij goed kan inzetten als assistent van een arts in de stad. Maar wanneer hij ontdekt dat de vrouw van zijn meester een affaire heeft met diens broer, weet ook He Anxia zich geen raad.

22.40

DJANGO

Movie. 2019. Director : Etienne Comar
Met : Reda Kateb (Django Reinhardt), Cécile de France (Louise), Beata Palya (Naguine), Bim Bam Merstein (Negros), Gabriel Mirété (La Plume)
Jazzmuzikant en gitaarvirtuoos Jean 'Django' Reinhardt leeft in Parijs. Hij staat bekend als pionier van de swing jazz of gypsy swing en speelt in heel Europa voor volle zalen. Wanneer de nazi's in 1943 Parijs bezetten en hem dwingen op tournee te gaan door Duitsland, voelt hij zich als zigeuner bedreigd en probeert hij met zijn familie naar Zwitserland te vluchten. Slaagt hij erin om uit de klauwen van het naziregime te blijven?

00.35

BOUND HEAT: CALIGULA'S SPAWN PART 1

Movie. 2010. Director : Lloyd A. Simandl
Met : Rena Riffel (Druscilla), Lena Drasova (Baudica), John Comer (Flavius), Sabine Mallory (Julia)
De beeldschone en levensgevaarlijke slavenmeesteres Druscilla heeft veel macht en aanzien in het oude Rome. Haar welvaart is haast onmetelijk. Luxe, goud en slavinnen, nergens heeft ze gebrek aan. Maar zelfs aan haar macht zijn grenzen. Wanneer ze keizer Flavius dwarsboomt door een verre nicht van hem als slavin te verkopen, moet ze al haar sadistische sluwheid aanwenden om te overleven. Tussen Flavius en Druscilla ontstaat een smerig machtsspel.