SEPTEMBRE

2020

L M M J V S D
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30        
Non disponible | G=chaines/msbn/202009/msbn2009.pdfNon disponible
Non disponible | G=chaines/msbn/202009/msbn2009.docNon disponible

OCTOBRE

2020

L M M J V S D
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  
Non disponible | G=chaines/msbn/202010/msbn2010.pdfNon disponible
Non disponible | G=chaines/msbn/202010/msbn2010.docNon disponible

Dimanche 2 Août 2020

 
M&S NL - 02.08.20- prog

02.25

LORO

Movie. 2020. Director : Paolo Sorrentino
Met : Toni Servillo (Silvio Berlusconi), Elena Sofia Ricci (Veronica Lario), Riccardo Scamarcio (Gianpaolo Tarantini), Ricky Memphis (Stefano Ricucci), Kasia Smutniak, Euridice Axen, Fabrizio Bentivoglio, Roberto De Francesco, Dario Cantarelli, Anna Bonaiuto, Giovanni Esposito, Ugo Pagliai, Alice Pagani, Chiara Iezzi (La speaker), Roberto Herlitzka, Alessia Fabiani
De gewezen Italiaanse premier Silvio Berlusconi, bijgenaamd Il Cavaliere, is een controversieel figuur. Terwijl hij een media-imperium uitbouwt en bliksemsnel opgang maakt in de Italiaanse politiek, overleeft hij het ene schandaal na het andere. Toch maakt hij op privégebied moeilijke tijden door: zijn tweede echtgenote Veronica Lario zet hem aan de deur als ze verneemt dat hij seksfeestjes organiseert met minderjarige meisjes. Hoeveel macht heeft Berlusconi nog over zijn eigen leven?

05.00

MAKING OF AFTER

2019
Informatie, interviews, fragmenten en behind the scenes. Een visitekaartje voor de film "After"

05.10

OCCUPIED S2

OCCUPIED S2 - AFL. 7
2017. Director : Charlotte Brändström
Met : Stig R. Amdam, Sacha Slengesol Balgobin, Henrik Eilif Borge, Ragnhild Gudbrandsen, Ingeborga Dapkounaite (Irina Sidorova), Kristin Braut-Solheim, Selome Emnetu
Opiniepeilingen maken duidelijk dat een meerderheid van de EU-landen blijkbaar een resolutie zou goedkeuren om Rusland te dwingen om Noorwegen te verlaten. Voordat de EU op de resolutie kan stemmen, moet de Noorse regering evenwel helemaal achter het plan staan en dat blijkt minder evident dan gedacht.

06.00

AN OCEAN STORY

Movie. 2021. Director : Sander van Weert
Op de World Ocean Summit spraken Sander Van Weert, Nanne van Hoytema en Thomas van Thiel met sleutelfiguren binnen de politiek, milieuresearch en handel. Ze kijken naar wat wij allemaal samen kunnen doen om ons wankele ecosysteem te redden. Interviews worden afgewisseld met beelden van bezoekjes aan mensen die op een kleine schaal voor verbetering zorgen.

07.10

OCTOBER GALE

Movie. 2016. Director : Ruba Nadda
Met : Patricia Clarkson (Helen), Scott Speedman (William), Tim Roth (Tom), Dani Kind, Billy MacLellan, Eric Murdoch, Aidan Devine, Callum Keith Rennie
De arts Helen is diep in de rouw om de dood van haar man en trekt zich terug in een hut aan het meer waar ze samen vele mooie momenten beleefden. Op een dag ligt een neergeschoten man voor de deur, die Helen verzorgt en in huis neemt. De man, Will, antwoordt ontwijkend op haar vragen over het waarom van de wonde, maar smeekt haar om de deur niet voor vreemden te openen. Helen beseft al snel dat de huurmoordenaar in de buurt rondwaart en de klus koste wat het kost wil afmaken.

08.40

HEKSJE LILLY 1: DE DRAAK EN HET MAGISCHE BOEK (NL)

Movie. 2011. Director : Stefan Ruzowitzky
Met : Alina Freund (Lilli), Sami Herzog, Anja Kling, Pilar Bardem, Ingo Naujoks, Yvonne Catterfeld, Karl Markovics, Erwin Steinhauer
Lilli is een doodnormaal meisje van tien, tot op een dag een magisch boek in haar kamer verschijnt. De tovenares Surulunda heeft Lilli tot haar opvolgster verkozen. Het onhandige draakje Hector moet het meisje nu klaarstomen voor die zware taak. Lilli neemt Hector evenwel niet ernstig en maakt er een boeltje van door de toverspreuken uit het boek hardop voor te lezen. Om te bewijzen dat ze toch een waardige opvolgster is, zal Lilli de strijd moeten aangaan met de boze tovenaar Hieronymus.

10.05

JUSQU'ICI, TOUT VA BIEN

Movie. 2021. Director : Mohamed Hamidi
Met : Gilles Lellouche (Frédéric Bartek), Malik Bentalha (Samy), Sabrina Ouazani (Leila), Camille Lou (Elodie), Anne-Elisabeth Blateau, Loïc Legendre, Hugo Becker, Harmandeep Palminder, Karim Belkhadra, Annabelle Lengronne, Mathéo Capelli (Lieutenant Costa), Grégoire Plantade, Nassim Si Ahmed
Fred is zakenman in Parijs. Ondanks het feit dat hij zopas het contract van zijn dromen heeft kunnen afsluiten, dreigt hij de boeken te moeten neerleggen omdat hij beschuldigd wordt van belastingsfraude. Hij besluit om samen met zijn team zijn bedrijf te verplaatsen naar een minder aantrekkelijke buurt net buiten de hoofdstad.

11.40

MINUSCULE 2

Movie. 2020. Director : Hélène Giraud
Wanneer de eerste sneeuw valt, wordt het tijd om voorraad in te slaan om de winter te overleven. Ieder diertje heeft zijn eigen manier om voedsel te halen, maar er wordt altijd goed samengewerkt. Tijdens een van deze pogingen om eten te vinden, raakt een lieveheersbeestje vast in een doos die wordt opgestuurd naar de Caraïben. Gelukkig kan iedereen op elkaar rekenen en komt het Shockteam opnieuw samen om hun vriendje te redden.

13.10

BACURAU

Movie. 2021. Director : Juliano Dornelles
Met : Udo Kier, Sônia Braga, Johny Mars, Karine Teles, Julia Marie Peterson, Barbara Colen, Thomas Aquino, Silvero Pereira, Thardelly Lima, Rubens Santos, Wilson Rabelo, Carlos Francisco, Luciana Souza, Antonio Saboia, Buda Lira, Clebia Sousa, Danny Barbosa, Edilson Silva, Eduarda Samara, Fabiola Liper, James Turpin
Brazilië in de nabije toekomst. Een regisseur draait een documentaire in het ingeslapen dorpje Bacurau. Op dat moment sterft de oudste bewoner van het dorp, de 144-jarige Dona Carmelita. Als de regisseur naar de ware toedracht van het overlijden op zoek gaat, opent hij al snel potjes die beter gedekt waren gebleven. De inwoners blijken zo hun geheimen te hebben en zijn lang niet zo ongevaarlijk als ze eruitzien.

15.20

HURRICANE : BATTLE OF BRITAIN

Movie. 2020. Director : David Blair
Met : Iwan Rheon, Milo Gibson, Stefanie Martini, Marcin Dorocinski
Een groep dappere Poolse gevechtspiloten wil tijdens de Tweede Wereldoorlog vechten tegen de Duitsers met hun gevechtsvliegtuigen, de 'Hurricanes'. Ze willen de Engelse kust beschermen en zo de herinnering aan hun eigen land, voor het verpletterd werd in de strijd tussen de nazi's en de Russen, in stand houden. Aanvankelijk stribbelen de Engelsen tegen, maar uiteindelijk worden de Poolse piloten helden.

17.00

TARZAN

Movie. 2015. Director : Reinhard Klooss
In een afgelegen streek van Afrika komen de wetenschappers John Greystroke en zijn vrouw Alice om het leven. Hun driejarige zoontje blijft achter en is ten dode opgeschreven, tot Kala, een zachtaardige apin, zich over het kleintje ontfermt. De jongen groeit op bij de berggorilla's in de wildernis en denkt dat hij een van hen is. Maar dan ontmoet hij in de jungle de mooie Jane, die haar vader bij een expeditie begeleidt, en hij ontwikkelt onbekende, menselijke gevoelens voor haar.

18.35

ROBBERY

Movie. 2020. Director : Corey Stanton
Met : Art Hindle, Jeremy Ferdman, Sera-Lys McArthur
Een jonge dief krijgt vreselijk nieuws te horen: zijn vader, die ook een crimineel is, lijdt aan dementie. Bovendien heeft hij een aanzienlijke gokschuld die hem boven het hoofd hangt waardoor zijn leven in gevaar is. Hij besluit een aantal levensgevaarlijke overvallen te plegen om zijn problemen te kunnen oplossen.

20.10

MIDNIGHT SUN

MIDNIGHT SUN S1 - AFL. 04
2018. Director : Måns Mårlind
Met : Leïla Bekhti (Kahina Zadi), Gustaf Hammarsten (Anders Harnesk), Jakob Hultcrantz Hansson (Thorndahl)
Kimmo en nog drie andere mijnwerkers ontvangen een MMS met een nieuwe naam en een getal. Kahina weet Jori te overmeesteren. Sparen wordt woedend wanneer Mabée hem vraagt naar zijn dode zoon. Het onderzoek van Anders en Kahina richt zich nu op Marko Hesling, een drugsdealer die gelinkt kan worden aan bepaalde slachtoffers.

21.10

REGRESSION

Movie. 2017. Director : Alejandro Amenabar
Met : Emma Watson (Angela Gray), Ethan Hawke (Bruce Kenner), Aaron Ashmore, David Thewlis (Professor Kenneth Raines), Devon Bostick (Roy Gray), Dale Dickey (Rose Gray), Adam Butcher (Brody), Aaron Abrams (Farrell), Kristian Bruun (Andrew), David Dencik (John Gray), Lothaire Bluteau (Reverend Murray), Peter MacNeill (Cleveland), Janet Porter (S. Cooper), Jacob Neayem (Charlie)
De rechercheur Bruce Kenner onderzoekt een schokkende zaak. De jonge Angela Gray beschuldigt haar vader John van weerzinwekkende misdaden die hij als lid van een sekte zou hebben begaan. Maar John kan zich niets herinneren. De psycholoog Dr. Raines wordt ingeschakeld om de gruwelijke gebeurtenissen te achterhalen door onderdrukte herinneringen aan de oppervlakte te brengen. Geplaagd door duistere visioenen komt Kenner de waarheid op het spoor en die overtreft zelfs zijn ergste vermoedens.

22.55

A LOVE YOU

Movie. 2017. Director : Paul Lefèvre
Met : Antoine Gouy, Paul Lefèvre, Fanny Valette, Dominique Pinon, Vincent Leyris, Eddie Chignara
Manu beleeft de nacht van zijn leven met een sexy onbekende, maar wanneer hij ontwaakt, is hij alleen. Behalve een op zijn arm geschreven uitnodiging om naar Avignon te reizen, heeft hij geen idee hoe hij de vrouw kan terugvinden. Hij besluit zijn vriend Fred mee te nemen en vertrekt op een tocht die alleen maar slecht kan aflopen.

00.30

TINTO BRASS: DO IT

Movie. 2005. Director : Tinto Brass
Met : Massimiliano Caroletti, Sara Cosmi, William De Vito, Silvia Rossi
Diana is dan misschien wel gelukkig getrouwd met Paolo, maar haar libido zorgt ervoor dat ze vaak kortstondige seksuele avontuurtjes beleeft. Paolo is hiervan op de hoogte en heeft er zelf voordeel bij, want hun seksuele relatie wordt door de verhalen gestimuleerd.